ГЕЙМИНГ МИШКИ

Новото издание на нашата мишка-шампион! Запознайте се с най-новото оръжие, избрано и проектирано от най-добрите световни спортисти в електронните спортове. 

Премахнете всички пречки по пътя към победата с нашата най-лека и най-бърза PRO мишка до момента. Това е най-новото ни “оръжие”, предпочитано от най-добрите професионални играчи в света.

G305 е LIGHTSPEED безжична мишка, проектирана за оптимално представяне в игрите на достъпна цена. Сега вече може да я откриете и в различни вибриращи цветове.

G102 е вдъхновена от класическия дизайн на легендарната гейминг мишка Logitech G100S. Обичана и предпочитана от играчи и esport професионалисти, тя е обновена отвътре навън с идеята да бъде лека, издръжлива и комфортна.

Следващо поколение гейминг сензор HERO 25K, който е способен да отчете скорост от над 400 IPS (инчове в секунда) в целия си обхват от  25,000 DPI и до 10 пъти по-енергийно ефективен в сравнение с предишни поколения.

Най-продаваната гейминг мишка в света, която промени разбирането за гейминг периферия.

 *Базирано на независими данни за продажбите в бройки (дек. 2016 – дек. 2019) за моделите гейминг мишки G502, генерирани от основинте глобални пазари, само от магазините за крайни клиенти: Канада, Китай, Франция, Германия, Индонезия, Корея, Русия, Швеция, Тайван, Тайланд, Турция, Англия, САЩ.

PRO Wireless е проектирана да бъде ултимативната гейминг мишка за професионалистите в електронните спортове. В продължение на повече от 2 години Logitech G си сътрудничи с повече от 50 професионални играчи, за да намери перфектните форма, тегло и усещане и ги комбинира с LIGHTSPEED wireless технологията и HERO 16k сензора.

G703 е проектирана с цел абсолютен комфорт, като същевременно ви предоставя най-модерните технологии и най-добрата безжична система LIGHTSPEED.

С HERO 25K и безжичната технология LIGHTSPEED геймингът достига нови еволюционни върхове. Сензорът от последно поколение HERO 25K ще ви достави несравнима прецизност и ефективност.

ГЕЙМЪРСКИ КЛАВИАТУРИ

Доказана в шампионати безжична геймърска клавиатура, проектирана за най-високото ниво на състезателна игра. Проектирана от

професионалисти и създадена да печели.  

Истинска революця в проектирането и изработването на клавиатури – G915 Ви гарантира най-добрата безжична технология LIGHTSPEED, подсветка от най-ново поколение LIGHTSYNC RGB и най-новите супер издръжливи и нископрофилни механични суичове.

Абсолютен пробив в дизайна и проектирането на механичните клавиатури – сега в бяло и черно. G915 TKL е безжична, благодарение на LIGHTSPEED, снабдена е с уникална и ярка LIGHTSYNC RGB подсветка на супер нископрофилните механични суичове.

Гейминг клавиатурата G213 използва Logitech G Mech-Dome клавиши, които са специално настроени, за да осигурят превъзходно tactile усещане и цялостно представяне, подобно на механична клавиатура.

G512 е гейминг клавиатура с GX механични суичове по ваш избор. Усъвършенстваните технологии и алуминиевата конструкция правят G512 отличен избор за всеки запален геймър.

Доказаният в много турнири PRO дизайн сега ви дава възможножност да изберете професионалниGX суичове, които ви пасват най-добре. Запознайте се гейминг клавиатурата, създадена за най-добрите атлети в електронните спортове.

G413 TKL SE разполага с тактилни механични суичове, rollover anti-ghosting на 6 клавиша и PBT капачета и издръжлива алуминиево-магнезиева конструкция – всичко това в tenkeyless дизайн.

От тактилни механични суичове до rollover anti-ghosting на 6 клавиша и PBT капачета – пълноразмерната клавиатура G413 SE притежава производителността и издръжливостта, необходими да се състезавате.

ГЕЙМЪРСКИ СЛУШАЛКИ

Най-новите аудио технологии са комбинирани със супер качествени и издръжливи материали с една единствена цел – да ти предложат невероятен кинeматографичен звук.

Чуй промъкващите се покрай теб врагове, специфични звуци от специални магии и умения, както и всичко останало около теб. Потопи се напълно в атмосферата на любимите си игри и чуй всичко в пълната му цялост.

Гейминг слушалките Logitech G332 впечатляват със звук, който буквално ще ви потопи в играта. Почувствайте тръпката от абсолютното гейминг изживяване, в което вие чувате всичко и вашите приятели ви чуват кристално ясно.

Лека, супер комфортна и със свободата да бъде безжична, благодарение на LIGHTSPEED. G733 са заредени с удобства, surround sound и висококачествени BLUE VO!CE филтри.

Пълно потапяне в света на игрите, независимо къде играете. G333 ви осигурява висококачествен и чист звук на устройства като PC, мобилни телефони, таблети, Xbox™, PlayStation® , Nintendo® и много други, чрез своя 3,5 мм аудио жак, както и USB-C адаптер.

Леки и просто страхотни. G335 са великолепна комбинация от цвят и комфорт. Дизайнът им с регулируема лента ви дават възможност да изберете най-удобната за вас позиция. Лесните за ползване вградени контроли ви позволяват бързо да свържете слушалките и да се потопите в играта.

Лека, супер комфортна и със свободата да бъде безжична, благодарение на LIGHTSPEED. G733 са заредени с удобства, surround sound и висококачествени BLUE VO!CE филтри.

Лека, супер комфортна и със свободата да бъде безжична, благодарение на LIGHTSPEED. G733 са заредени с удобства, surround sound и висококачествени BLUE VO!CE филтри.

Лека, супер комфортна и със свободата да бъде безжична, благодарение на LIGHTSPEED. G733 са заредени с удобства, surround sound и висококачествени BLUE VO!CE филтри.

ВОЛАНИ

G923 е следващата генерация състезателни волани. Отличеният с награди Logitech G дизайн е преработен, за да се свърже с физиката на играта и да ви предложи несравним реализъм. Усещайте работата на буталата, хрущенето на чакъла под гумите ви, всяка предавка и поднасяне, както никога до сега. 

Пълна поддръжка на Xbox Series X|S, Xbox One, PS4 и PS5 контроли.

СТРИЙМИНГ

Logitech G Litra Beam LX е двустранно

осветление за стрийминг, оборудвано с основна светлина от едната страна, която Виосигурява естествен тен на кожата и сияен вид за стриймовете, докато другата страна осветява пространството Ви с LIGHTSYNC RGB акцентна светлина. 

Yeti GX е първокласен RGB геймърски микрофон с LIGHTSYNC технология, проектиран специално за геймъри, които стриймват. Този USB микрофон комбинира персонализирана динамична капсула с усъвършенстван софтуер. По този начин микрофонът филтрира звука от натискането на клавишите и фоновите шумове, подобрява цялостния звук и осигурява постоянно висококачествено аудио, докато стриймвате.