БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ И СЕ ПОКАЖЕТЕ В НАЙ-ДОБРАТА СВЕТЛИНА

С Brio 300 видеосрещите са възможно най-добри. Brio 300 е стилна и компактна 1080p уеб камера с автоматична корекция на светлината, която се настройва към условията в помещението, за да изглеждате добре дори при лошо осветление. Brio 300 се предлага в 3 цвята, за да изразите неповторимата си индивидуалност, и се отличава с фино изпъстрен дизайн — резултат от използването на рециклирана пластмаса*. Вашата личност блести по най-добрия начин във всяко видеообаждане!

*62% за Graphite, 48% за Rose и Off-white. Изключва електронни (EE) компоненти, кабели и опаковки.

ПЕРФЕКТЕН БЛЕНД ОТ СТИЛ И УСТОЙЧИВОСТ

С ПЛАСТМАСА СЛЕДВАЩO ПОКОЛЕНИЕ

Brio 300 е съзнателно проектирана с минимум 48% пост-потребителска рециклирана пластмаса. С Brio 300 Вие подкрепяте един по-справедлив и благоприятен за климата свят. Заложихме на изпъстрения десен, който се получава от променливостта на рециклираната пост-потребителска пластмаса. Така тези пластмаси продължават живота си и дават уникалния, стилен външен вид на Brio 300.

ЧУВАТЕ СЕ И СЕ ВИЖДАТЕ ЯСНО

Brio 300 се настройва супер лесно с USB-C свързаност, която Ви гарантира, че ще бъдете виждани

и чувани ясно при всяко видеообаждане.

СЪТРУДНИЧЕТЕ СИ С КРИСТАЛНА ВИЗИЯ

Общувайте със събеседниците си по-добре благодарение на високата разделителна способност и основната автоматична корекция на светлината. RightLight 2 автоматично се настройва, за да компенсира предизвикателните светлинни условия. С Brio 300 изглеждате безупречно по време на видео разговори.

*Замъгленият фон може да бъде създаден от повечето платформи за видео срещи.

ЗВУЧЕТЕ КАТО СЕБЕ СИ

Моно шумопотискащият микрофон улавя и предава гласа Ви кристално и ясно, като същевременно потиска фоновия шум.

ЗАВЪРТЕТЕ КАПАЧЕТО ЗА МОМЕНТАЛНА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Завъртете лесно прикрепеното капаче за поверителност, за да блокирате напълно камерата,

когато не я използвате. Когато сте готови за следващата си среща, просто завъртете капачето, за да откриете обектива.

СЪЗДАДЕНА ЗА СРЕЩИ

Лесно се присъединете към среща с помощта на предпочитаното от вас приложение. Brio 300 е съвместима с повечето платформи за срещи и разговори и е сертифицирана за използване с Microsoft Teams, Zoom и Google Meet.

ОЩЕ ПО-ДОБРА С LOGI TUNE

Изтеглете безплатното приложение Logi Tune* за допълнителни функции, които ви позволяват да настроите Brio 300 според Вашите предпочитания. Регулирайте цвета и разделителната способност на изображението и се възползвайте от функции като автоматични актуализации на фърмуера.

*Приложението Logi Tune в момента поддържа следните езици: английски, френски, немски, италиански, испански и португалски. Logi Tune не е наличен в ChromeOS.

ИЗБОР, С КОЙТО ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ ДОБРЕ

Logitech се ангажира да създаде един по-устойчив свят. Работим активно, за да сведем до минимум нашия екологичен отпечатък и да ускорим темпото на социалната промяна.

ИЗРАБОТЕНА ОТ

РЕЦИКЛИРАНА ПЛАСТМАСА

Пластмасовите части в Brio 300 включват сертифицирана пост-потребителска рециклирана пластмаса – 62% за Graphite, 48% за Off-white и Rose. По този начин ние даваме втори живот на пластмаса от стара потребителска електроника и помагаме за намаляване на въглеродния отпечатък на нашите продукти.

ОТГОВОРНО ОПАКОВАНЕ

Хартиената опаковка на Brio 300 е от FSCtm сертифицирани гори и други контролирани източници. Избирайки този продукт, вие подкрепяте отговорното управление на световните гори.

СЕРТИФИЦИРАНА ВЪГЛЕРОДНА НЕУТРАЛНОСТ

Brio 300 е сертифицирана като въглеродно неутрална. Това означава, че въглеродното въздействие на продукта и опаковката е намалено до нула благодарение на инвестициите на Logitech в проекти за компенсиране и премахване на въглерода от околната среда.

КУПИ ОТ ПАРТНЬОР:

КУПИ ОТ ПАРТНЬОР: