BRIO 500

Full HD 1080p уебкамера с корекции на светлината,

автоматично рамкиране и Show Mode

ПРЕДСТАВЕТЕ СЕ В НАЙ-ДОБРАТА СИ СВЕТЛИНА

Бъдете уверени при всяка хибридна среща с уебкамера, която ще внесе индивидуалност и лекота в офис оборудването ви. Автоматичната корекция на светлината и микрофоните, които намаляват шума, ви гарантират, че ще изглеждате и ще звучите ясно и естествено при всеки видеоразговор.


ПРИСЪСТВАЙТЕ НА 100%

Излъчвайте увереност, ангажираност и автентичност във всяка бизнес среща с уебкамера,

която ви позволява да се представите в най-добрата си светлина.


  • АВТОМАТИЧНА КОРЕКЦИЯ НА СВЕТЛИНАТА
  • ПОДОБРЕНО КАЧЕСТВО НА ИЗОБРАЖЕНИЯТА
  • АВТОРАМКИРАНЕ
АВТОМАТИЧНА КОРЕКЦИЯ НА СВЕТЛИНАТА

Brio 500 RightLight 4 автоматично се настройва към условията в помещението, за да бъдете добре осветени дори при слабо осветление. Замъгленият фон може да се използва при повечето платформи за видеоконферентни разговори.


ПОДОБРЕНО КАЧЕСТВО НА ИЗОБРАЖЕНИЯТА

Full HD 1080p резолюцията и базираната на изкуствен интелект корекция на лицевото изображение осигурява изключително качество на картината, за да могат другите участници да ви виждат по-ясно.


АВТОРАМКИРАНЕ

Автоматичното рамкиране RightSight 4* центрира камерата върху вас , което ви позволява да се изправите и да се движите по време на срещата, без да излизате от кадър. Изтеглете Logi Tune безплатно, за да използвате пълните функционалности, като автоматичното рамкиране, по време на срещи. **

** RightSight ще бъде достъпен на 30 септември за MacOS и Windows. Chrome OS не се поддържа към този момент. Вижте страницата за съвместимост за най-новата информация.

*Тази функция изисква да изтеглите и ползвате Logi Tune. Приложението Logi Tune не е достъпно за Chrome OS.

ПОВИШЕТЕ НИВОТО НА ГЛАСА СИ

Уверете се, че колегите ви чуват всяка ваша дума, дори когато не използвате слушалки. Микрофоните, които намаляват шума, филтрират околните звуци и усилват нивото на гласа ви, за да ви чуват ясно и без излишни шумове.

ПОКАЖЕТЕ РАБОТАТА СИ

Използвайте иновативния нов режим Show Mode, за да наклоните камерата надолу и да представите скиците, работните си проекти или други предмети на бюрото ви. Включената стойка има подложка с микровендузи, която подсигурява захващането на камерата към гърба на монитора. Така ви позволява да правите бързи настройки с една ръка. Изтеглете Logi Tune безплатно, за да активирате Show Mode.СЪЗДАДЕНА ЗА ВИДЕОКОНФЕРЕНТНИ СРЕЩИ

Включете се лесно в среща, като използвате предпочитаното от вас приложение за целта. Brio 500 е съвместима с повечето платформи за онлайн срещи и разговори, и е сертифицирана за употреба с Microsoft Teams, Google Meet, Zoom.

МОМЕНТАЛНА ПОВЕРИТЕЛНОСТ


Завъртете вграденото капаче за сензора, за да блокирате напълно камерата, когато не искате да ви виждат.

Проектирана, за да пази вашето лично пространство. Лесна за управление.

СОФТУЕР ЗА УЕБКАМЕРАТА

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ ИЗЖИВЯВАНЕТО


ОЩЕ ПО-ДОБРА С LOGI TUNE

Изтеглете безплатното приложение Logi Tune* за допълнителна функционалност, която ви позволява да настроите камерата според собствените си предпочитания. Променете зрителното поле. Заглушете микрофона. Направете настройка на цвета и резолюцията на изображенията. Извлечете предимство от автоматичното рамкиране** , дигиталното приближение и автоматичното обновяване на фърмуера.

*Logi Tune не е достъпен за Chrome OS.

**RightSight в момента е достъпен само за Windows

УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ В LOGITECH

Logitech се посвещава на идеята да създаде по-устойчив свят. Работим активно,

за да намалим отпечатъка си върху околната среда и да ускорим хода на социалната промяна.

Направени с рециклирана пластмаса

Пластмасовите части в Brio 500 включват сертифицирана пост-потребителска рециклирана пластмаса – 68% за graphite, 54% за off-white, rose – за да дадем втори живот на пластмасата от остарялата потребителска електроника и да помогнем за намаляването на нашия въглероден отпечатък(6).


Отговорно опаковане

Хартиените опаковки за Brio 500 са от fsc™ – сертифицирани гори и други контролирани източници. Като избирате този продукт, вие подкрепяте отговорното управление на световния горски фонд.

Въглеродно неутрални

Brio 500 е сертифициран въглеродно неутрален продукт. Това означава, че въглеродният отпечатък на продукта и неговата опаковка е сведен до нула, заради инвестицията на Logitech в проекти за компенсиране и отстраняване на въглеродa.

Придайте индивидуалност

на работното си място

Създайте си щастливо място с работно пространство, което подхожда на характера и вкуса ви. Стилната уебкамера Brio 500 се присъединява към семейството на прецизно проектираната периферия на Logitech, която включва безжичните слушалки Zone Vibe 100, мултиплатформената клавиатура k380 и мишката M350.


Представете се в най-добрата

си светлина във всяка среща.