Перфектната уеб камера за стрийминг. Снимане на  HD видео при 60 кадъра в секунда.

C922 PRO HD СТРИЙМ УЕБКАМЕРА

ПРОЕКТИРАНА ЗА БЪДЕЩИ ИЛИ НАСТОЯЩИ СТРИЙМЪРИ

Стриймвайте с кристално качество в канали като Twitch и YouTube. Предавайте каквото пожелаете, като имате избор между Full 1080p на 30 кадъра в секунда или хипер качествено HD 720p на 60 кадъра в секунда. Стриймвайте с надежден звук, без прекъсвания, дропове, лош автофокус и разполагайте с обхват на камерата от 78 градуса. Камерата включва безплатен 3-месечен премиум лиценз за софтуера XSplit.

FULL HD 1080p СТРИЙМИНГ

Стриймвайте и записвайте наистина качествени видеоклипове. C922 разполага със стъклена леща с автофокус и зрително поле с диагонал 78°. Full HD качеството на заснемане улавя всички детайли, естествени цветове, като доставя плавно видео при 1080p/30 кадъра в секунда – и в HD при 720p/60 кадъра в секунда. Използвайте Capture, за да използвате пълните характеристики на камерата, както и няколко допълнителни екстри.

СУПЕР ВИСОК FPS В HD

Сериозните стриймъри се нуждаят от по-високо качество, а именно 60 кадъра в секунда при 720p – точно това ще получите C922. С нея предавате на живо без забавяне или проблеми.АВТОМАТИЧНА КОРЕКЦИЯ НА СВЕТЛИНАТА

HD автофокусът и корекцията на светлината работят в синхрон, за да направят фина настройка спрямо условията на осветление около вас. В резултат получавате кристално ясен образ и видео с висока резолюция, за да изглеждате перфектно във всеки стрийм или запис.

СТЕРЕО ЗВУК С ДВОЙНИ МИКРОФОНИ

Оборудвана с два многопосочни микрофона, уеб камерата C922 Pro улавя по-реалистичен звук

от множество ъгли – за да звучи гласът ви естествено и ясно.3-МЕСЕЧЕН ПРЕМИУМ ЛИЦЕНЗ ЗА XSPLIT

Универсално решение за стрийминг на живо, което включва пълен комплект от функции за XSplit Broadcaster и XSplit Gamecaster, за да ви осигури всичко необходимо за професионално стриймване. Включен е ваучер за 3 месеца.ПОЕМЕТЕ КОНТРОЛА С TUNE DESKTOP

Приложението Logi Tune Desktop опростява управлението на устройството и персонализацията на определени модели, сред които и Brio. Миниатюрното приложение работи ненатрапчиво на екрана ви за непрекъснато видеосътрудничество, като осигурява мащабиране на изображението, настройки на цветовете, корекции на цвета, задаване на ръчен фокус и позволява лесно изтегляне на актуализации за фърмуера.

“LOGITECH СИ ПАРТНИРА С ПОПУЛЯРНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА СТРИЙМИНГ И ЗАПИСВАНЕ XSPLIT ЗА C922. КАМЕРАТА ИДВА В ПАКЕТ С 3 МЕСЕЦА XSPLIT PREMIUM ЛИЦЕНЗ, КОЙТО ВИ ДАВА ПЪЛЕН ДОСТЪП ДО ПОДОБРЕНАТА ФУНКЦИОНАЛНОСТ НА XSPLIT BROADCASTER И XSPLIT GAMECASTER.”


XSPLIT

КУПИ ОТ ПАРТНЬОР: