СТИЛНИ ПО ДИЗАЙН

МИНИМАЛИСТИЧНИ. МОДЕРНИ, ТЪНКИ

Направете всяко пространство модерно с дизайнерска мишка и клавиатура, които отговарят на стила ви на живот. Тънкият профил и минималистичният дизайн превръщат вашата клавиатура и мишка в дизайнерско изявление за чисто и елегантно бюро.

ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ

ИЗГЛЕЖДАЙТЕ ДОБРЕ

ПРЕД КАМЕРА

СВЪРЗВАЙТЕ СЕ. РАБОТЕТЕ СЪВМЕСТНО. ТВОРЕТЕ

Не е тайна, че студентите учат по-добре, когато са напълно ангажирани. Езикът на тялото, контактът с очи и невербалните знаци са ключови и задължителни за висококачественото видео. Самостоятелните уеб камери не само осигуряват чудесно качество на изображението, но позволяват на студентите да се движат пред камерата, както имат нужда.

ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ

СЕРИЯТА MASTER

ПРЕЦИЗНОСТ. ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ. СЪВЪРШЕНСТВО

Представяме серията Master – набор от продукти, които отключват възможностите ви да създавате и изработвате. Усъвършенствайте следващия си проект с инструменти, които трансформират начина на работа – от революционизирането на творческия процес до по-лесното фокусиране и следване на работните стъпки.

ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ

APPLE СЪВМЕСТИМИ

Аксесоарите Logitech просто подхождат на Apple преживяванията – и това е така още от проектирането им. Всъщност ние проектираме за и понякога съвместно с Apple вече повече от десетилетие. Резултатът е комплект от инструменти, които извисяват Apple преживяването с повече функционалност, възможности за персонализиране и удобство.

ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ

ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ ЗА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

АКСЕСОАРИ LOGITECH, ПРОЕКТИРАНИ ДА РАБОТЯТ И ИЗГЛЕЖДАТ ДОБРЕ.