MX KEYS
ЗА MAC

MX MECHANICAL
MINI ЗА MAC

MX KEYS MINI
ЗА MAC

MX ANYWHERE 3
ЗА MAC

MX MASTER 3S
ЗА MAC

mx-for-mac-intro-background-desktop-new

ПРОЕКТИРАНИ
ЗА MAC

Създадени, за да са съвместими с Mac и да са неразделна част от твоята Mac екосистема. Лесно свързваш с няколко Apple устройства и се наслаждаваш на работата.

ЕСТЕТИЧЕН МИНИМАЛИЗЪМ

Продуктите на Logitech печелят награди за дизайн и не случайно изглеждат толкова „на място“  до твоя Mac и в цялото ти работно пространство. 

СЪЗДАДЕНИ ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Още по-приятно е да работиш на Mac с подобрена функционалност и персонализирани бутони, които ти дават възможност да изразиш себе си по най-добрия начин.

ИЗВАЯНИ
ЗА УДОБСТВО

Базирани на науката и разработени от лидери в сферата на ергономията, продуктите на Logitech са в различни форми, размери и вид, за да се чувстваш удобно, докато работиш през целия ден. 

СЕРИЯТА MX

ПРЕДИМСТВАТА НА MX. ОПТИМИЗИРАНИ ЗА МАС.

С технологията от ново поколение на МХ и дизайн в космическо сиво и бледо сиво ще се възползваш от още повече удобство и функции на твоя Мас. От безброй възможности за персонализация, умна подсветка, ултра бързия скрол MagSpeed до възможността да прехвърляш файлове от едно устройство на друго с Flow. Това са само част от предимствата на MX. 

МИНИМАЛИСТИЧНИ.
МОДЕРНИ.
ЗА МАС.

Всяко пространство може да отговаря на твоя лайфстайл с дизайнерска мишка и клавиатура, създадена специално за твоите Apple устройства. Тази колекция поставя акцент на бюрото ти, но и е достатъчно компактна, за да я прибереш в чантата си и носиш със себе си, откъдето и да решиш да работиш.

СЪЗДАДЕНИ В КАЛИФОРНИЯ И ШВЕЙЦАРИЯ

Имаме екипи както в Калифорния, така и в Швейцария и се гордеем със стотиците награди за дизайн и иновации, които получихме.

Logitech, Logi и логата са търговски марки, регистрирани от Logitech в Европа или дружествата в САЩ и/или в други държави.

Bluetooth – световната марка и лого, са регистрирани търговски марки 

на Bluetooth SIG и употребата им от Logitech е лицензирана.

macOS и Apple са търговски марки на Apple, компания, регистрирана в САЩ 

и други страни.