PRO WIRELESS

PRO Wireless е проектирана да бъде ултимативната гейминг мишка за професионалистите в електронните спортове. В продължение на повече от 2 години Logitech G си сътрудничи с повече от 50 професионални играчи, за да намери перфектните форма, тегло и усещане и ги комбинира с LIGHTSPEED wireless технологията и HERO 16k сензора. Резултатът е гейминг мишка с несравнимо представяне и прецизност, която ви дава увереност, за да победите.

НАШИЯТ

НАЙ-ПРЕЦИЗЕН ГЕЙМИНГ СЕНЗОР

Logitech PRO Wireless гейминг мишката идва с последно поколение HERO сензор – най-добрият и ефективен гейминг сензор, който сме разработили. HERO сензорът предлага 400+IPS и до 16 000 DPI – без лаг или нежелано ускорение, в съчетание с 10 пъти по-добра енергийна ефективност, което позволява използването на по-лека батерия, с по-дълъг живот. Професионалистите изискват най-доброто, а то е HERO 16K.

1 MS

WIRELESS LIGHTSPEED

HERO 16K

НАЙ-ПРЕЦИЗНИЯТ СЕНЗОР

80 G

УЛТРА ЛЕКА

УЛТРА ЛЕКА

Най-новият ендоскелет дизайн постига невероятното тегло от 80 грама (моделът се продава от 2018 г.). Изключително тънката външна обвивка с дебелина само 1 мм използва иновативен дизайн, за да ви гарантира изключителна здравина. Усъвършенстваната LiPo батерия е невероятно дълготрайна и лека за безпроблемен безжичен гейминг. Заредете преди турнир и можете да забравите за батерията, докато се състезавате.


LIGHTSPEED

WIRELESS

За професионалистите премахването на кабела е жизненоважно. Влаченето на кабела води до триене и разсейване, което е неприемливо в професионалните електронни спортове. Иновативната, изцяло безжична Lightspeed технология преодолява ограниченията на латентността, свързаността и захранването, за да осигури постоянна връзка без каквото и да е забавяне, с 1 ms време за реакция – без кабел.

LIGHTSYNC

RGB

PRO Wireless предлага възможност за избор от приблизително 16,8 милиона цвята. LIGHTSYNC включва и светлинни ефекти, които съответстват на играта, аудиовизуализацията и др.

4-8 ПРОГРАМИРУЕМИ БУТОНА

PRO Wireless е удобна за ползване както с дясна, така и с лява ръка, и позволява на професионалните играчи сами да избират колко странични бутони да имат – от нула до четири. Logitech G PRO Wireless може да се използва с предварително зададени настройки на бутоните или да бъде напълно конфигурирана според вашите предпочитания, с помощта на Logitech G HUB софтуера.