G213

ГЕЙМИНГ ПРЕДСТАВЯНЕ

Гейминг клавиатурата G213 използва Logitech G Mech-Dome клавиши, които са специално настроени, за да осигурят превъзходно tactile усещане и цялостно представяне, подобно на механична клавиатура. Mech-Dome клавишите са с пълна височина, с 4 мм ход за активиране, като се задействат от 50 грама натиск.


LIGHTSYNC RGB

G213 разполага с пет индивидуални зони, за всяка от които може да изберете от един от 16,8 милиона цвята и различни нива на яркост, за да съответстват на вашия стил, вашето PC или на желанията ви. LIGHTSYNC технологията осигурява RGB осветление от следващо поколение, което синхронизира осветлението и профилите за игри с вашето съдържание. С помощта на Logitech G HUB може да променяте цветовете с лекота.


ЗДРАВА И УСТОЙЧИВА НА РАЗЛИВАНЕ

Конструкцията на клавишите и основата на G213 е създадена за реалния живот, осигурявайки устойчивост на разливане на до 60ml течност. Резултатът е клавиатура, създадена да се справи с реалностите на всекидневния гейминг.ВГРАДЕНА ПОДЛОЖКА ЗА ДЛАНИ & РЕГУЛИРУЕМИ КРАЧЕТА

Двете степени на регулиране на ъгъла на крачетата ви позволяват да настроите клавиатурата си така, че да ви е максимално удобна, докато интегрираната опора за длани облекчава дискомфорта или умората, позволявайки ви да продължите да играете удобно часове наред.


ОТДЕЛНИ МУЛТИМЕДИЙНИ БУТОНИ

G213 разполага със специални мултимедийни бутони, които може да използвате за пускане или спиране на музика и видео клип, както и за поставянето им на пауза. Настройте силата на звука или преминете на следващата песен с натискането само на един бутон.


НАСТРОЙТЕ ВСИЧКО С LOGITECH G HUB

G HUB ви позволява да персонализирате своята G213 клавиатура за допълнително удобство. Може да изберете желаната от вас RGB подсветка, да настроите различни функции, които да се активират при натискането на даден клавиш, както и много други възможности.

КУПИ ОТ ПАРТНЬОР: