МИНИМУМ ОГРАНИЧЕНИЯ.

МАКСИМАЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ.G309 LIGHTSPEED предоставя усъвършенствана безжична технология, с която всеки геймър може да играе с максималния си потенциал. Оптимизирайте производителността си, премахнете бариерите и се потопете максимално в геймплея.

LIGHTSPEED

WIRELESS

БЕЗЖИЧНА СВЪРЗАНОСТ

ЗА ГЕЙМИНГ


ХИБРИДНИ СУИЧОВЕ LIGHTFORCE

ОПТИЧНА СКОРОСТ, МЕХАНИЧНО УСЕЩАНЕ


HERO 25K

SENSOR

ПРЕЦИЗНОСТ И ТОЧНОСТ


МАКСИМАЛНА ГЪВКАВОСТG309 предлага гъвкава двойна безжична свързаност благодарение на LIGHTSPEED и Bluetooth. Всяка милисекунда има значение – затова LIGHTSPEED Wireless осигурява безпроблемна и надеждна връзка с вашата игра, за да играете с максимална увереност. Имате опцията за безжичен гейминг с ниска латентност или да се свържете с универсален Bluetooth за цялостна безжична гъвкавост.

МИНИМАЛНО ТЕГЛОG309 LIGHTSPEED е проектирана за маратонски геймплей! Лекият ѝ дизайн с тегло от само 86 г (когато се захранва от една AA батерия) позволява по-малко напрежение в ръката, подобрен комфорт и по-приятна игра. Можете да оптимизирате играта си още повече и да намалите теглото на мишката до 68 г, като се откажете от AA батерията чрез сдвояване с безжичната система за зареждане POWERPLAY.

МАКСИМАЛНА СКОРОСТХибридните суичове LIGHTFORCE въплъщават най-доброто от дизайна на оптичните и механичните суичове. Резултатът е най-добрата комбинация от скорост и тактилност. Суичовете LIGHTFORCE в G309 осигуряват оптично разпознаване на кликването за почти мигновено време на реакция със скоростта на светлината, съчетано с механично усещане и прецизно задействане с ясна реакция, което ви дава увереност при всяко кликване.

МИНИМУМ ЛАТЕНТНОСТСензорът HERO 25K в G309 LIGHTSPEED ви свързва с всяко движение между мишката и играта – с точност до субмикрон. 10-кратното подобрение на енергийната ефективност прави живота на батерията ви още по-дълъг, а 400+ IPS проследяването на скоростта предоставя изключителна точност и прецизност с нулево изглаждане, филтриране или ускорение.

МАКСИМУМ БАТЕРИЯG309 LIGHTSPEED е проектирана да ви служи като най-добрия помощник-пилот за маратонски гейминг сесии. Играйте 300+ часа с една AA батерия или просто не я използвайте, като се сдвоите със системата за безжично зареждане POWERPLAY за практически неограничено зареждане. Така можете да се съсредоточите върху играта, а не върху живота на батерията.

МАКСИМУМ ГЕЙМПЛЕЙG309 LIGHTSPEED разполага с шест програмируеми бутона, които могат да се персонализират напълно чрез G HUB – имате свободата да оптимизирате мишката според вашия стил на игра.

ДВА НАЧИНА ДА ОПТИМИЗИРАТЕ ИГРАТА СИ –

POWERPLAY ИЛИ АА БАТЕРИЯ

POWERPLAY


G309 LIGHTSPEED и POWERPLAY са мощно дуо, предназначено за оптимизирана игра. Когато сдвоите мишката със системата за безжично зареждане POWERPLAY, можете напълно да се откажете от батерията. G309 става впечатляващо лека с тегло от само 68 грама и с неограничена мощност за практически безкрайни гейминг сесии.

AA БАТЕРИЯ


Една AA батерия захранва G309 LIGHTSPEED за 300+ часа игра с непрекъснато движение! Същевременно, теглото ѝ с батерията е само 86 грама – лек дизайн за оптимизиран комфорт, скорост и гъвкавост.

“If you ask me to choose between speed,

precision, and reliability, I don’t think I

could pick one because all three are

equally important. And Logitech G309

LIGHTSPEED is a combination of all three.”

ANNE MUNITION

КУПИ ОТ ПАРТНЬОР: