G305

LIGHTSPEED БЕЗЖИЧНА ГЕЙМИНГ МИШКА

БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЯ LIGHTSPEED

G305 е LIGHTSPEED безжична мишка, проектирана за оптимално представяне в игрите на достъпна цена. Сега вече може да я откриете и в различни вибриращи цветове.


HERO СЕНЗОР

HERO е революционен оптичен сензор, проектиран изцяло от Logitech G. Той не е просто един от най-добрите на пазара, но е и 10 пъти по-икономичен спрямо предходната генерация, което гарантира още по-дълъг живот на батерията на всяка G мишка с “HERO в сърцето”.


СУПЕР ЛЕКА

Безжична не означава тежка. G305 е супер лека, като идва с тегло

от 99 г.


БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЯ LIGHTSPEED

Създадена от абсолютната нула, LIGHTSPEED е безжична технология, която решава кардинално фундаменталните проблеми – latency, стабилност и проблем със свързаността.


6 ПРОГРАМИРУЕМИ БУТОНА

G305 е снабдена със специални ключета на основните два бутона, които да издържат до 10 милиона клика. Има още бутони за DPI контрол, клик на скрола и два странични бутона. Всеки един от тях може да бъде програмиран чрез софтуера G HUB.


УЛТРА-ДЪЛЪГ ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА

Сензорът HERO и технологията LIGHTSPEED са комбинация, която доставя екстремна ефективност и ви позволява да играете с месеци, без да мислите за батерия. Насладете се на до 250 часа гейминг само с една AA батерия.


МЕХАНИЧНО ПОДСИЛВАНЕ НА БУТОНИТЕ

Специално механично подсилване на двата основни бутона ще се погрижи да кликат още по-точно и отчетливо, като дори ще редуцира необходимата сила за натиск.

ИГРА НАВСЯКЪДЕ

Издръжливият, супер лек дизайн и вграденото място за съхранение на USB приемника превръщат G305 в страхотен спътник навсякъде.

ИЗБЕРИ СВОЯТ ЦВЯТ

Геймингът вече изглежда различно благодарение на Logitech G. Комбинацията от топ гейминг технологии и нови, модерни и супер живи цветове просто следват уникалността на всеки един от нас. Завършете вашата машина със супер готини, безжични слушалки или клавиатура, които да си подхождат.