G332 ГЕЙМЪРСКИ СЛУШАЛКИ

ЧУЙ ПОВЕЧЕ, ИГРАЙ ПОВЕЧЕ

Гейминг слушалките Logitech G332 впечатляват със звук, който буквално ще ви потопи в играта. Почувствайте тръпката от абсолютното гейминг изживяване, в което вие чувате всичко и вашите приятели ви чуват кристално ясно.

50 ММ ГОВОРИТЕЛИ

Големите 50 мм говорители възпроизвеждат супер обемен и дълбок звук, за още по-потапящо усещане от играта. Вашите любими заглавия най-накрая ще звучат така, както би трябвало – НЕВЕРОЯТНО!

ЧУВАЙТЕ СЕ ЯСНО И ОТЧЕТЛИВО


6 мм микрофон ще се погрижи вашите съотборници да ви чуват ясно и отчетливо. Flip-to-mute boom микрофон, който можете да заглушите само с едно повдигане.

ЕДНИ СЛУШАЛКИ ЗА ВСИЧКИ ПЛАТФОРМИ


Вашите G332 ще разбоят с вашите PC, Mac или с гейминг конзолите PlayStation 4™, Xbox One™, Nintendo Switch™ и всички други устройства, които имат 3,5 мм аудио жак.

ЗДРАВИ И КОМФОРТНИ


Всичко в тези слушалки е подчинено на комфорта:

Олекотените наушници и диадемата с кожено покритие са проектирани така, че да застанат перфекно на главата и ушите ви. За допълнителен комфорт те се въртят на 90 градуса, за да са удобни дори когато ги свалите на врата си. Удобно и бързо регулирайте силата на звука на всяка платформа, към която са свързани G332 благодарение на приятен скрол.

ЧУЙ ПЪРВИ. ЧУЙ ВСИЧКО.


Използвайки силата на изкуствен интелект, тези слушалки ще ви доставят истински потапящ звук, настроен специално за вас. Благодарение на това ще можете ясно и отчетливо да локализирате стъпките на противника или звуците от презареждане; ще имате преимуществото да чувате враговете си преди те да са ви чули. Потопете се в изцяло нов свят на увличащ и кристален звук с вашите G слушалки и превърнете всеки шум в оръжие.

50 mm ГОВОРИТЕЛИ

ПРЕЦИЗНОСТ И

ДЕТАЙЛ НА ЗВУКА

6 mm FLIP-TO-MUTE МИКРОФОН

ЧУВАЙТЕ СЕ ЯСНО И ЧИСТО

МУЛТИ-ПЛАТФОРМЕНИ

ЕДНИ СЛУШАЛКИ ЗА PC,

КОНЗОЛИ И ТЕЛЕФОНИ