G333

ГЕЙМИНГ СЛУШАЛКИ

ПРОСТО ИГРАЙ


Пълно потапяне в света на игрите, независимо къде играете. G333 ви осигурява висококачествен и чист звук на устройства като PC, мобилни телефони, таблети, Xbox™, PlayStation® , Nintendo® и много други, чрез своя 3,5 мм аудио жак, както и USB-C адаптер.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ВРЪЗКА С МНОЖЕСТВО УСТРОЙСТВА


USB-C И 3,5 ММ

АУДИО АДАПТЕР

ПО ДВА

ДИНАМИЧНИ ГОВОРИТЕЛЯ


ЗА КРИСТАЛЕН ЗВУК

И ПЛЪТЕН БАС

ПРЕМИУМ

КОМФОРТ


АЛУМИНИЕВ КОРПУС И СИЛИКОНОВИ НАКРАЙНИЦИ

ПО ДВА ДИНАМИЧНИ ГОВОРИТЕЛЯ ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ГЕЙМИНГ

G333 са проектирани така, че да изживеете оптималното гейминг усещане. Специални двойни говорители – единият за високи и средни, а другият за бас, произвеждащи детайлен и богат звук, който да пресъздаде най-точно заобикалящата ви среда в игрите.


ВГРАДЕН МИКРОФОН И БУТОНИ В КАБЕЛА

Качественият вграден микрофон ви осигурява ясен и чист начин за комуникация и чат, като в същото време интегрираните бутони позволяват да паузирате, пускате и контролирате силата на звука. В допълнение микрофонът позволява да комуникирате вътре в самите игри, както и да провеждате телефонни разговори, когато ползвате G333 на вашия телефон.

НЕВЕРОЯТЕН КОМФОРТ, ЕКСТРЕМНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Изберете между няколко цвята и

три гъвкави, меки силиконови накрайници, които ще паснат перфектно на ушите ви. Здравият алуминий, който покрива изцяло говорителите, ще ви осигури изключителна издръжливост и атрактивна визия.

КАКВО ИМА В КУТИЯТА

G333 Гейминг слушалки

3 размера силиконови накрайници –

(S, M, L)

USB-C приемник

Калъф

Ръководство за употреба

ДВА ДИНАМИЧНИ

ГОВОРИТЕЛЯ


5.8 MM + 9.2 MM

ЛЕКИ


19 ГРАМА

101.6±3 DB @

1 KHZ SPL


ЧУВСТВИТЕЛНОСТ

БЪДЕТЕ ЛЕГЕНДАРНИ

G333 K/DA е част от ексклузивната колекция, посветена на и вдъхновена от алтернативната вселена на музикалната група K/DA. League of Legends и реалният свят се преплитат, благодарение на Logitech G best-in-class периферията.

OCULUS READY™ СЪВМЕСТИМОСТ

G333 VR е официалното in-ear аудио решение за Oculus Quest 2, което ще ви достави ултимативно звуково изживяване. Потопете се напълно в звук, който можете да чуете само вие и се насладете на кабели, които можете да скриете.