LOGITECH G413 SE МЕХАНИЧНА ГЕЙМИНГ КЛАВИАТУРА

От тактилни механични суичове до rollover anti-ghosting на 6 клавиша и

PBT капачета – пълноразмерната клавиатура G413 SE притежава производителността и

издръжливостта, необходими да се състезавате.

СЪЗДАДЕНА ЗА ИГРА

Запознайте се с G413 SE – пълноразмерна клавиатура за онези, които имат нужда от производителност по време на игра. С тактилни механични суичове, rollover anti-ghosting на 6 клавиша и устойчиви на износване PBT капачета на клавишите, тя има характеристики на клавиатура от геймърски клас и изключителна издръжливост, за да се състезавате.


МЕХАНИЧНИ

ТАКТИЛНИ СУИЧОВЕ

PBT КАПАЧЕТА НА КЛАВИШИТЕ

УСТОЙЧИВИ НА ИЗНОСВАНЕ

АЛУМИНИЕВО-МАГНЕЗИЕВ

ИЗДРЪЖЛИВ ДИЗАЙН

МЕХАНИЧНИ ТАКТИЛНИ СУИЧОВЕ

G413 SE идва с подредба в пълен размер за върхова производителност.

Тактилните механични суичове от геймърски клас предоставят

мигновена обратна връзка – идеална при вземането на светкавични

решения в състезателните и FPS игрите.

PBT КАПАЧЕТА ЗА КЛАВИШИ

Издръжливите капачета за клавиши са жизненоважни за пълната увереност при всяко натискане на клавишите. Капачетата на G413 SE са изработени с PBT – най-издръжливият материал на пазара. PBT осигурява отлична устойчивост на топлина и износване за оптимално представяне в игрите през целия живот на вашата клавиатура.


LED ПОДСВЕТКА

Без значение дали сте на състезание или играете с приятели, фокусът е задължителен. G413 SE разполага с LED подсветка, интелигентно проектирана да подобри концентрацията и яснотата.


ROLLOVER С ANTI-GHOST

НА 6 КЛАВИША

Rollover-ът на 6 клавиша с anti-ghosting игрална матрица осигурява пълен контрол в разгара на играта. Натискайте множество клавиши едновременно и безпроблемно.

СЪЗДАДЕНА ДА ИЗДЪРЖА

G413 SE има черна матирана повърхност от нисковъглеродна алуминиево-магнезиева сплав 5052, използвана в самолетостроенето, геймърски клас механични суичове и PBT капачета за клавишите, за да ви осигури премиум преживяване и върхова издръжливост.

КУПИ ОТ ПАРТНЬОР: