LOGITECH G413 TKL SE МЕХАНИЧНА ГЕЙМИНГ КЛАВИАТУРА

G413 TKL SE разполага с тактилни механични суичове, rollover anti-ghosting на 6 клавиша и PBT капачета и издръжлива алуминиево-магнезиева конструкция – всичко това в tenkeyless дизайн.

СЪЗДАДЕНА ЗА ИГРА

G413 TKL SE ви осигурява производителност на гейминг ниво – от тактилни механични суичове до rollover anti-ghosting на 6 клавиша и PBT капачета, побрани в оптимално компактна форма. С минималистичен tenkeyless дизайн и здрава, издръжлива конструкция от алуминиево-магнезиева сплав, тя е готова да се състезава.


МЕХАНИЧНИ

ТАКТИЛНИ СУИЧОВЕ

PBT КАПАЧЕТА НА КЛАВИШИТЕ

УСТОЙЧИВИ НА ИЗНОСВАНЕ

АЛУМИНИЕВО-МАГНЕЗИЕВ

ИЗДРЪЖЛИВ ДИЗАЙН

МЕХАНИЧНИ ТАКТИЛНИ СУИЧОВЕ

G413 TKL SE идва с подредба в пълен размер за върхова производителност. Тактилните механични суичове от геймърски клас предоставят мигновена обратна връзка – идеална при вземането на светкавични решения в състезателните и FPS игрите.


PBT КАПАЧЕТА ЗА КЛАВИШИ

Издръжливите капачета за клавиши са жизненоважни за пълната увереност при всяко натискане на клавишите. Капачетата на G413 TKL SE са изработени с PBT – най-издръжливият материал на пазара. PBT осигурява отлична устойчивост на топлина и износване за оптимално представяне в игрите през целия живот на вашата клавиатура.LED ПОДСВЕТКА

Без значение дали сте на състезание или играете с приятели, фокусът е задължителен. G413 TKL SE разполага с LED подсветка, интелигентно проектирана да подобри концентрацията и яснотата.ROLLOVER С ANTI-GHOST

НА 6 КЛАВИША

Rollover-ът на 6 клавиша с anti-ghosting игрална матрица осигурява пълен контрол в разгара на играта. Натискайте множество клавиши едновременно и безпроблемно.

СЪЗДАДЕНА ДА ИЗДЪРЖА

G413 TKL SE има черна матирана повърхност от нисковъглеродна алуминиево-магнезиева сплав 5052, използвана в самолетостроенето, геймърски клас механични суичове и PBT капачета за клавишите, за да ви осигури премиум преживяване и върхова издръжливост.