G432

7.1 SURROUND SOUND

ГЕЙМЪРСКИ СЛУШАЛКИ    

 

ИЗИГРАЙ ИГРАТА ИЗЦЯЛО

Потопете се в атмосферата на любимата ви игра с геймърските

слушалки G432. Усетете тръпката от това да чувате всичко така, както трябва.

50 ММ ГОВОРИТЕЛИ

КРИСТАЛЕН ЗВУК ДОРИ И

В НАЙ-МАЛКИТЕ ДЕТАЙЛИ

DTS HEADPHONE:X 2.0

СЪРАУНД ЗВУК ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

6 ММ МИКРОФОН

НЕКА ВИ ЧУВАТ ЯСНО И ОТЧЕТЛИВО

50 ММ ГОВОРИТЕЛИ

Големите 50 мм говорители ще ви помогнат да се потопите във всяка игра благодарение на страхотния и завършен звук. Най-накрая любимите ви игри ще звучат така, както би трябвало – невероятно!

НЕКА ВИ ЧУВАТ ЯСНО И ОТЧЕТЛИВО

Още по-голям и подобрен – това е новият 6 мм микрофон, благодарение на който вашите съотборници ще ви чуват. За още по-голямо удобство можете да го заглушавате, просто като го повдигнете нагоре.

DTS HEADPHONE:X 2.0

DTS Headphone:X 2.0 – съраунд саунд, който надминава очакваните възможности на 7.1-каналния звук, като ви позволява да локализирате вашите противници независимо къде се намират. Именно тази прецизност и кристален звук могат да се окажат разликата между победата и загубата.

ЕДНИ СЛУШАЛКИ ЗА ВСИЧКИ ПЛАТФОРМИ

Вашите G432 ще разбоят с PC, Mac и с гейминг конзолите PlayStation 4™, Nintendo Switch™ посредством включения в комплекта USB DAC, а с всички други устройства – чрез 3,5 мм аудио жак (ако имат наличен).

ЗДРАВИ И КОМФОРТНИ

Всичко в тези слушалки е подчинено на комфорта:

Олекотените наушници и диадема с кожено покритие са проектирани така, че да застанат перфектно на главата и ушите ви. За допълнителен комфорт наушниците се въртят на 90 градуса, за да бъдат удобни дори когато ги свалите на врата си. Удобно и лесно управление на звука на всяка платформа с разположеното на наушниците колелце за регулиране силата на звука.

ЧУЙ ПЪРВИ. ЧУЙ ВСИЧКО.

Като използват мощта на изкуствения интелект, тези слушалки ви предлагат наистина увлекателно звуково преживяване, създадено специално за вас. Благодарение на това можете ясно и точно да локализирате стъпките на противника и звуците от презареждане; имате преимуществото да чувате противниците си преди те да са чули вас. Влезте в изцяло нов свят на потапящ и кристален звук с вашите G слушалки и превърнете всеки шум в оръжие.