G435

ИГРАТА НИКОГА НЕ СВЪРШВА

Играйте игри, слушайте музика и играйте с приятели. Гейминг слушалките G435 ви свързват с вашето PC, телефон или други устройства чрез безжичната технология от гейминг клас LIGHTSPEED и Bluetooth®. Те предоставят мощен и чист звук, докато микрофоните намаляват фоновия шум. Освен това са изработени от минимум 22% рециклирана пластмаса. Играта никога не свършва с G435.

ПОВЕЧЕ СВОБОДА

LIGHTSPEED И BLUETOOTH

СВЪРЗАНОСТ

ИГРА ПРЕЗ

ЦЕЛИЯ ДЕН

ЛЕКИ И УДОБНИ

ИЗРАЗЕТЕ СЕБЕ СИ

ИЗБОР ОТ ТРИ ЦВЯТА

ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН

От дизайна през производството до доставката, много процеси бяха оптимизирани, за да направим G435 по-устойчиви слушалки.

ИЗРАБОТЕНИ С РЕЦИКЛИРАНА ПЛАСТМАСА

Пластмасовите части в G435 включват минимум 22% сертифицирана рециклирана пластмаса.

ВЪГЛЕРОДНО НЕУТРАЛНИ

G435 имат сертификат CarbonNeutral®. Това означава, че въглеродният отпечатък на продукта и опаковката са намалени до нула, вследствие на инвестицията на Logitech в проекти за компенсиране на въглерода.

ОТГОВОРНО ОПАКОВАНЕ

Хартиената опаковка на G435 идва от FSC®-сертифицирани гори. Като избирате този продукт, вие подкрепяте отговорното управление на световния горски фонд.

ИГРАЙТЕ СЪС СТИЛ

G435 идва в три отличителни разцветки. Изберете тази, която отговаря на вашия стил или вземете и трите.

BLACK AND NEON YELLOW

BLUE AND RASPBERRY

OFF-WHITE AND LILAC

LIGHTSPEED

WIRELESS

LIGHTSPEED е безжична технология от гейминг клас, която ви позволява да играете с високопроизводително аудио, стабилна свързаност и дълъг живот на батерията. Всичко с обхват до 10 метра.

Може да използвате LIGHTSPEED на PC, Mac, PlayStation® 4 и PlayStation 5.

БЕЗЖИЧНA BLUETOOTH ВРЪЗКА

Когато искате да свържете G435 към друго устройство, можете да играете на високи скорости и чрез Bluetooth с ниска латентност. И, разбира се, можете да слушате музика и да разговаряте с приятели.

18 ЧАСА ВРЕМЕ ЗА ИГРА

Без значение дали играете или слушате музика, ще можете да се наслаждавате на безжично преживяване за 18 часа при пълно зареждане.

ОЛЕКОТЕН

КОМФОРТ

С тегло само 165 г G435 са достатъчно леки и удобни, за да ги носите през целия ден.

ЗВУКОИЗОЛИРАЩА

МЕМОРИ ПЯНА

Наушниците на G435 са покрити с дишаща текстилна материя, която охлажда ушите ви по време на дългите игрални сесии. Подложките от мемори пяна са не само удобни, но и помагат за абсорбирането на звуковите вълни, за да подобрят звуците, които чувате.

ВИРТУАЛНО БУМ РАМО

С вградени двойни насочени микрофони, G435 премахват рамото на микрофона, докато намаляват фоновия шум и ви гарантират, че звучите така, сякаш сте в едно помещение с приятелите си.

ВЪРХОВО КАЧЕСТВО НА ЗВУКА

Потопете се във внимателно балансиран, достоверен звук. Сертифицирани от Discord, G435 разполагат с 40 мм високоговорители и са съвместими с Dolby Atmos™, Tempest 3D AudioTech и Windows Sonic™.

УМАЛЕН РАЗМЕР

G435 са подходящи за широк обхват от играчи,

но са оптимизирани за удобството на по-младите и тези,

които имат по-малки глави.

„Едни слушалки за игри,

музика и стрийминг?

Знаете, че обичам

тройното предизвикателство.“

Джордън Фишър

КУПИ ОТ ПАРТНЬОР: