G502 LIGHTSPEED

HIGH PERFORMANCE GAMING MOUSE

HERO 25K СЕНЗОР

Следващо поколение гейминг сензор HERO 25K, който е способен да отчете скорост от над 400 IPS (инчове в секунда) в целия си обхват от 25,000 DPI и до 10 пъти по-енергийно ефективен в сравнение с предишни поколения. Резултатът е нашия най-добре представящ се и най-отзивчив гейминг сензор досега, който позволява също намаляване на теглото заради супер ефективния размер на батерията.

POWERPLAY БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Играейте с LIGHTSPEED без ограничения. Зареждайте постоянно вашата G502, докато почивате и играете с безжичното решение за зареждане POWERPLAY. Никога повече не се притеснявайте за живота на батерията. Тя винаги е пълна.

ИКОНАТА-ПРЕОТКРИТА

G502 LIGHTSPEED беше разработена, за да се превърне в ултимативната G502 геймърска мишка, правена досега. Тя запазва същата идентичност и функции на оригинала, но е напълно препроектирана, за да въплъти последните ни иновации. Вътрешната структура включва същия дизайн с тънки стени и усъвършенстван ендоскелет като PRO Wireless мишката, но със 7 грама намаление на теглото. Тук са и водещите безжични технологии: LIGHTSPEED, HERO 25K и POWERPLAY.


HERO 25K

НАЙ-ПРЕЦИЗНИЯТ


11 БУТОНА

НАПЪЛНО ПРОГРАМИРУЕМИ


ПЕТ 3.6 г

НАСТРОЙВАЩИ СЕ ТЕЖЕСТИ

НАСТРОЙВАЩО СЕ ТЕГЛО

Шест настройващи се тежести са включени в комплекта, за да стане възможно постигането на широк избор от тегло и баланс. Настройте прецизно теглото за оптимално проследяване и прицелване.

LIGHTSYNC RGB ПОДСВЕТКА

Пълноспектърна, напълно подлежаща на персонализиране LIGHTSYNC RGB подсветка интелигентно реагира на вашата игра, звук или цвят на екрана. Настройте цялото Logitech G RGB оборудване в синхрон. Изберете от ~16.8M цвята тези, които подхождат на стаята и системата. Създайте ваши персонални RGB анимации. Изборът е ваш. RGB и още много настройки са под ваш контрол чрез безплатния софтуер Logitech G HUB.

КУПИ ОТ ПАРТНЬОР: