G512

LIGHTSYNC RGB

МЕХАНИЧНА ГЕЙМИНГ

КЛАВИАТУРА

МИНИМАЛИСТИЧНО ПРЕДИМСТВО

G512 е гейминг клавиатура с GX механични суичове по ваш избор.

Усъвършенстваните технологии и алуминиевата конструкция правят

G512 отличен избор за всеки запален геймър.


USB HUB

ЗА ЗАРЕЖДАНЕ

LIGHTSYNC СИНХРОНИЗАЦИЯ

РАЗЛИЧНИ ЕФЕКТИ НА ПОДСВЕТКАТА

АЛУМИНИЕВ КОРПУС

АНОДИЗИРАН И МАТОВ


LIGHTSYNC RGB

G512 ви позволява да персонализирате всеки клавиш поотделно, с приблизително 16,8 М цвята. Създайте свои собствени анимации или изберете от предварително зададените ефекти. С LIGHTSYNC технологията осветлението може да се променя в зависимост от играта, която играете, музиката, която слушате или от съдържанието, което се показва на монитора ви, за да ви предложи най-потапящото RGB изживяване, което сте виждали (изисква инсталирането на Logitech G Hub).

ВЪЗМОЖНОСТ

ЗА ИЗБОР НА МЕХАНИЧНИ СУИЧОВЕ

Усъвършенствани GX механични суичове – проектирани и 100% тествани за производителност, отзивчивост и издръжливост. Изберете един от трите вида, които предлагаме – GX Blue (Clicky), GX Brown (tactile), GX Red (linear).АЛУМИНИЕВА СПЛАВ

G512 е изработен от невероятно здрава и издръжлива 5052 алуминиево-магнезиева сплав, която позволява съчетаването на минималистичен дизайн с красива естетика. Твърдостта на 5052 сплавта осигурява стабилно, нехлъзгащо се шаси, с пълен набор от функции за неповторимо гейминг изживяване.

USB PASSTHROUGH

Удобството и скоростта са на една ръка разстояние. Допълнителният USB порт, ви дава възможност да включите мишка, флаш памет или телефон за директен трансфер на данни или зареждане.

НАПЪЛНО ФУНКЦИОНАЛНИ БУТОНИ

Контролът върху всяка медия на вашия компютър, както и подсветката на клавиатурата са на върха на вашите пръсти. Използвайте комбинация с FN бутон и можете да контролирате звука, да паузирате и пускате, да спирате микрофона, да превключвате в gaming режим, да променяте ефектите на подсветака и още. Използвайте FN функцията за превключване в G HUB, за да конфигурирате функционалните клавиши да изпълняват споменатите команди по подразбиране.

СПЕЦИАЛНИ ФУНКЦИИ ЗА ИГРИ

Не губете игра, защото случайно сте натиснали Windows® клавиша. С комбинацията FN + F8 минавате в режим игра. А с помощта на Logitech G HUB може да деактивирайте всеки клавиш. Запазете RGB профилите си във вградената памет, за да може да ги използвате на всеки компютър (изисква инсталирането на Logitech G Hub).