G635

7.1 SURROUND SOUND

ГЕЙМЪРСКИ СЛУШАЛКИ    

 

УЛТИМАТИВЕН ЗВУК

Чуй промъкващите се покрай теб врагове, специфични звуци от специални магии и умения, както и всичко останало около теб. Потопи се напълно в атмосферата на любимите си игри и чуй всичко в пълната му цялост. Най-новите аудио технологии са комбинирани със супер качествени и издръжливи материали с една единствена цел – да ти предложат невероятен кинeматографичен звук. Pro-G™ 50 мм говорители и DTS Headphone:X 2.0 съраунд звукът са достъпни само за Windows OS и изискват Logitech G HUB гейминг софтуер.

PRO-G™ 50 ММ ГОВОРИТЕЛИ

БЕЗ НИКАКВИ СМУЩЕНИЯ

LIGHTSYNC™ RGB ПОДСВЕТКА

В СИНХРОН С ИГРАТА,

НАПЪЛНО ПРОГРАМИРУЕМА,

~16,8 МЛН ЦВЯТА

DTS HEADPHONE:X 2.0

НОВО ПОКОЛЕНИЕ

СЪРАУНД САУНД

УСЪВЪРШЕНСТВАНА ИГРА

Подобрените Pro-G 50 мм говорители са направени от хибридна текстилна тъкан, която буквално отключва звуковите детайли, като придава дълбочина и чистота при всяко ниво на силата на звука. Сега с увеличен диаметър, Pro-G звучат дори още по-добре. Без значение от звуците – от най-ниските до високочестотните – всички те са още по-пълни, чисти, отчетливи и богати.

НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ 7.1 СЪРАУНД ЗВУК

Изпитайте невероятния DTS Headphone:X 2.0 – съраунд звук*, който надминава възможностите на стандартния 7,1-канален звук, като ви позволява да локализирате вашите противници независимо къде се намират. Именно тази прецизност и кристален звук могат да се окажат разликата между победата и загубата.

ТОЧНО ПО ВАШ ВКУС

С гейминг софтуера Logitech G HUB можете да персонализирате LIGHTSYNC RGB подсветката, да програмирате бутоните с макроси или in-game командите, както и да зададете аудио предпочитанията си с уникални профили за всяка игра и всяко приложение.

НЕКА ВИ ЧУВАТ ЯСНО И ОТЧЕТЛИВО

6 мм микрофон е подобрен, изненадващо добър и ще се погрижи вашите съотборници да ви чуват ясно и отчетливо. Flip-to-mute boom микрофонът на G635 можете да заглушите само с повдигане. Освен това е снабден и с LED индикатор, за да знаете кога е включен. Когато не го ползвате, той лесно се прибира в слушалката и става незабележим.

ЗДРАВИ И КОМФОРТНИ

Всичко в тези слушалки е подчинено на комфорта:

Олекотените наушници и диадема с кожено покритие са проектирани така, че да застанат перфектно на главата и ушите ви. За допълнителен комфорт наушниците се въртят на 90 градуса, за да бъдат удобни дори когато ги свалите на врата си. Удобно и лесно управление на звука на всяка платформа с разположеното на наушниците колелце за регулиране силата на звука и допълнителни G бутони. Наушниците могат да бъдат свалени и подлежат на пране.

ЧУЙ ПЪРВИ. ЧУЙ ВСИЧКО.

Като използват мощта на изкуствения интелект, тези слушалки ви предлагат наистина увлекателно звуково преживяване, създадено специално за вас. Благодарение на това можете ясно и точно да локализирате стъпките на противника и звуците от презареждане; имате преимуществото да чувате противниците си преди те да са чули вас. Влезте в изцяло нов свят на потапящ и кристален звук с вашите G слушалки и превърнете всеки шум в оръжие.