G703 LIGHTSPEED

БЕЗЖИЧНА ГЕЙМЪРСКА МИШКА

G703 е проектирана с цел абсолютен комфорт, като същевременно ви предоставя най-модерните технологии и най-добрата безжична система LIGHTSPEED. G703 е съвместима с POWERPLAY – нашата технология за безжично зареждане от самия пад, докато играете.

ЕРГОНОМИЧНА И УДОБНА

G703 успява да комбинира невероятен комфорт, качество и издръжливост в едно изключително леко и ергономично “тяло”. Инжектирана в пластмасовия корпус на мишката гума от лявата и дясната страна ви осигурява допълнителен контрол. G703 приляга в ръката ви, за да ви даде комфорт и увереност, докато играете.

МЕХАНИЧНО ВРЪЩАНЕ НА БУТОНИТЕ

Благодарение на специални и супер деликатни метални пружинки основните два бутона на G703 винаги ще бъдат на правилното място и ще изискват по-малко усилие от вас при натиск. Това, в комбинация с индивидуалната форма на всеки от бутоните, ще достави изключително усещане за отчетливост и феноменален клик.


1 MC

LIGHTSPEED БЕЗЖИЧНОСТ


СЪВМЕСТИМОСТ С

POWERPLAY


EРГОНОМИЧНА

И СЪЗДАДЕНА С ЦЕЛ КОМФОРТ

СВРЪХМОДЕРЕН ОПТИЧЕН СЕНЗОР

G703 е “въоръжена” с оптичен сензор HERO 25K, който няма нежелано ускорение, заглаждане или какъвто и да било нежелан ефект. През всички профили на DPI (200-25 000 DPI) този сензор ще ви изненада с изключителна точност и прецизност при всяка скорост, а ако искате още по-фини настройки, можете да ги направите в Logitech G HUB, за да извлечете максимума от възможностите на вашия сензор.