G733

ГРАЙ ПО ТВОЯ НАЧИН

Най-накрая слушалки, които могат да имат характер, точно като теб. G733 са безжични и проектирани с цел комфорт. Освен това ще се насладиш на виртуален съраунд, гласови филтри и уникална подсветка. Играй с още повече стил.

LIGHTSPEED

БЕЗЖИЧНА И ЛЕКА

ЯРКА ПОДСВЕТКА

ОТПРЕД

С ПЪЛНА ПАЛИТРА ОТ ЦВЕТОВЕ

LIGHTSYNC® RGB

ЖИВИ

ЦВЕТОВЕ

ЧЕТИРИ,

ОТ КОИТО ДА ИЗБИРАТЕ

СВОБOДАТА БЕЗ КАБЕЛИ

Безжичната технология LIGHTSPEED ще ви даде 29+ часа живот на батерията и до 20 метра сигурна връзка с приемника (това може да варира спрямо средата и ползвателя). Цитираният живот на батерията е на база сила на звука от слушалките 50% и при изключена подсветка. Играйте, без да се оплитате в кабели. Освободете се и се потопете в игра, музика, филми или каквото поискате. Бъдете свободни и играйте по вашия начин!

ОСВЕТЕТЕ ГИ

Около 16,8 млн. цвята и две различни зони за програмиране на подсветката – изцяло под ваш контрол. Персонализирайте цветовете или оставете светлината да се води по звука, който слушате. Експериметирайте и създайте свои собствени ефекти и анимации. Програмирайте всичко с G HUB гейминг софтуера.

НАСТРОЙТЕ ГИ ДОРИ ПОВЕЧЕ С АКСЕСОАРИ

От сменяеми ластични ленти до капачета за микрофон, G733 са готови за персонализиране със селекция от цветни аксесоари. Смесвайте и съчетавайте. Разменяйте и прикрепяйте. Забавлявайте се с вашия избор от аксесоари, които се продават отделно.

ПОТАПЯЩ ЗВУК

Чуйте всичко с нашите собствени PRO-G говорители, проектирани да бъдат супер прецизни в пълния спектър на звука. Потопете се в играта благодарение на surround sound от ново поколение, а именно DTS Headphone:X 2.0. Освен него получавате още Blue VO!CE, LIGHTSYNC RGB, но знайте, че те не са приложими при ползване с PS4. Говорете ясно и отчетливо благодарение на кристално чистия микрофон, сертифициран от Discord.

СУПЕР ЛЕКИ

Само 278 г. Това е теглото на 2 малки бургера или 250 желирани бонбона. Благодарение на ластичната лента G733 никога няма да Ви натежат или убиват, но ще седят перфектно балансирани на главата ви, за да можете да продължите да играете.

УДОБНА ФОРМА

Двуслойната мемори пяна нежно прилепва към главата и следва контурите на лицето. Тя намалява стреса и осигурява продължителен комфорт за дългите игрови сесии. Мекото, настройващо се окачване на лентата за глава предлага точно закрепване.

ИЗБЕРИ СВОЯ ЦВЯТ

Геймингът вече изглежда различно, благодарение на Logitech G. Комбинацията от топ гейминг технологии и нови, модерни и супер живи цветове просто следват уникалността на всеки един от нас. Завършете машината си със супер готини, безжични слушалки или клавиатура, които да си подхождат.