G915 TKL

TENKEYLESS LIGHTSPEED БЕЗЖИЧНА

RGB МЕХАНИЧНА ГЕЙМИНГ КЛАВИАТУРА

Абсолютен пробив в дизайна и проектирането на механичните клавиатури – сега в бяло и черно. G915 TKL е безжична, благодарение на LIGHTSPEED, снабдена е с уникална и ярка LIGHTSYNC RGB подсветка на супер нископрофилните механични суичове. Прецизно изработена от премиум материали, G915 TKL е истинско бижу, което не просто е красиво, но и издръжливо. Сега в още по-компактен вариант. G915 TKL. Премини в ново измерение.


LIGHTSPEED

БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЯ НА ПРО НИВО

НИСКОПРОФИЛНИ

МЕХАНИЧНИ ГЕЙМИНГ СУИЧОВЕ

TENKEYLESS

368 ММ ШИРИНА НА ЦЯЛАТА КЛАВИАТУРА


КОМПАКТЕН TENKEYLESS ДИЗАЙН

G915 TKL предлага гейминг технологии от най-ново поколение, също като G915, но с по-компактен дизайн с цел повече място за движение на вашата мишка. USB приемникът може да бъде съхраняван в дъното на клавиатурата за по-голямо удобство.

БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА

LIGHTSPEED

G915 TKL предлага LIGHTSPEED безжична връзка на про ниво, която постига супер бързото време за реакция от 1 мс. G915 TKL може да работи безотказно, дори когато се използва със своя зареждащ кабел.


МОДЕРНА, НИСКОПРОФИЛНА, МЕХАНИЧНА

G915 е нашата първа клавиатура, която включва най-новите нископрофилни GL механични суичове. Те ще доставят скорост, точност и безотказност като на стандартни механични, но с двойно по-нисък ход. Въпреки височината си, те са тествани с цел да отговорят на нашите високи стандарти за качество, издръжливост и прецизност. Можете да ги откриете в 3 различни вида:


GL Clicky – щракащи и с усещане за връщане на бутона

GL Tactile – по-тихи и с по-леко усещане за връщане на бутона

GL Linear – тихи и супер леки

НЕВЪЗМОЖНО ТЪНКА

G915 е инженерно чудо. Прецизно изработена от премиум материали, тя е изпипана до най-малкия детайл. Невъзможно тънка и без никакъв компромис в качеството. Издръжлива, комфортна и готова за интензивни гейминг сесии, G915 е новото поколение гейминг механични клавиатури.

LIGHTSYNC RGB

G915 TKL предлага “интелигентна” LIGHTSYNC RGB технология, която ще ви позволи да настроите подсветката на всеки един бутон, дори поотделно, с избор от над 16,8 милиона цвята. Създайте собствена анимация или изберете от специална селекция от пресети и ефекти за възможно най-готиното RGB преживяване.

БЕЗКРАЕН КОНТРОЛ

Супер стилна и красива, G915 TKL предлага всичко, което можете да искате от една клавиатура като вградени профили и гейминг режими.

Супер стилна и красива, G915 TKL предлага всичко, което можете да искате от една клавиатура, като вградени профили и гейминг режими. G HUB превръща G915 TKL в команден център на вашият компютър.

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА БАТЕРИЯ

Насладете се на нон-стоп игра само с едно зареждане. Специален индикатор за батерията на самата клавиатура, както и нотификация от Logitech G HUB, ще ви известят, когато нивото на батерията падне. G915 TKL се презарежда напълно за под 4 часа. Продължете да играете, дори когато я зареждате чрез micro USB кабела.