G915 LIGHTSPEED

БЕЗЖИЧНА RGB МЕХАНИЧНА ГЕЙМИНГ КЛАВИАТУРА

Истинска революця в проектирането и изработването на клавиатури – G915 Ви гарантира най-добрата безжична технология LIGHTSPEED, подсветка от най-ново поколение LIGHTSYNC RGB и най-новите супер издръжливи и нископрофилни механични суичове. Прецизно изработена от премиум материали, G915 е истинско бижу, което комбинира в себе си красота, издръжливост и несравнима бързина и прецизност. Запознайте се с G915 LIGHTSPEED и се пренесете в друго измерение.


LIGHTSPEED БЕЗЖИЧНОСТ

НА ПРО НИВО

НИСЪК ПРОФИЛ

МЕХАНИЧНИ

ГЕЙМИНГ СУИЧОВЕ

РЕВОЛЮЦИОНЕН ДИЗАЙН

УЛТРА ТЪНКА – САМО 22 ММ


БЕЗЖИЧНА – LIGHTSPEED

G915 предлага най-модерната LIGHTSPEED безжична технология, която ще ви осигури супер бърза работа с 1 мс време за реакция. Това е същата технология, която професионалните играчи използват в различни турнири по целият свят. Освен това G915 е напълно фунционална, дори когато я свържете с USB, за да продължите да играeте, докато клавиатурата се зарежда.


ИНОВАТИВНИ НИСКО-ПРОФИЛНИ СУИТЧОВЕ

G915 е първата клавиатура на Logitech, която използва висококачествените нископрофилни механични суичове, осигуряващи скоростта и точността на обикновените суичове, но с двойно по-малка височина. GL тактилните механични суичове на Logitech са тествани и създадени да покрият и най-строгите изисквания за издръжливост и точност. Нашите GL суичове са тествани множество пъти, за да могат да отговорят на стриктните изисквания на всеки, а именно – издръжливост, бърза реакция и точност. Налични са в три варианта:

GL Click – кликащи и с усещане на активационната точка

GL Tactile – супер нежно връщане на бутона при натиск

GL Linear – линеен, мек и почти безшумен суич.

НЕВЪЗМОЖНО ТЪНКА

Клавиатурата е перфектна комбинация от свръхмодерно инженерство и дизайн. Изработена от премиум материали, G915 е изключително изпипана, невъзможно тънка и създадена без никакви компромиси. Издръжлива, комфортна и готова да ви служи в интензивни гейминг сесии, G915 наистина е гейминг клавиатура от ново измерение.

LIGHTSYNC RGB ПОДСВЕТКА

Клавиатурата има интелигентна LightSync RGB подсветка. Тази технология позволява високо ниво на персонализация с 16,8 милиона цвята. Създайте собствени анимации или изберете от фабричните. За допълнителни настройки е необходим Logitech G HUB гейминг софтуер, който можете да свалите от logitechg.com/GHUB.

БЕЗГРАНИЧЕН КОНТРОЛ

Елегантната и изискана G915 предлага невероятно изживяване с всяка функция, от която може да се нуждаете, за да имате пълен контрол – като програмируеми G-клавиши и възможност за съхраняване на различни профили. Направете G915 вашия команден център (изисква инсталиране на Logitech G Hub).

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА

Насладете се на часове игра с едно зареждане. Индикаторът за батерията на клавиатурата и Logitech G HUB ще ви съобщят, когато батерията е на 15 процента. Нейното пълно презареждане отнема само три часа. Продължавайте да играете, докато е включена и се зарежда чрез micro USB.