G923

LOGITECH G923 TRUFORCE СЪСТЕЗАТЕЛЕН ВОЛАН ЗА XBOX, PLAYSTATION

И PC

ИЗПИТАЙ ТРЪПКАТА ОТ СЪСТЕЗАНИЕТО

G923 е следващата генерация състезателни волани. Отличеният с награди Logitech G дизайн е преработен, за да се свърже с физиката на играта и да ви предложи несравним реализъм. Усещайте работата на буталата, хрущенето на чакъла под гумите ви, всяка предавка и поднасяне, както никога до сега.

TRUEFORCE

НОВО ПОКОЛЕНИЕ FORCE FEEDBACK

ПРЕМИУМ ИЗРАБОТКА

АЛУМИНИЙ, СТОМАНА

И КОЖА

ДВОЙНИ ПЕРА

ЗА СМЯНА НА

СКОРОСТИТЕ

СИМУЛАЦИЯ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

Нашата най-нова и иновативна force feedback технология се свързва директно с играта, която играете, за да пресъздаде още по-реалистично физиката и усещането от нея. Съпротивлението във волана е с повишен обхват, за да добави още повече реализъм и да надгради усещането от предходната генерация.

ИЗПИТАЙТЕ TRUEFORCE В ТЕЗИ ИГРИ

СПЕЦИАЛЕН КОНТРОЛ

НА МОТОРА

Точната големина на тока отговаря на точния въртящ момент. Специалният фърмуер на G923 ще следи тока в моторите на вашия волан и в реално време ще променя волтажа така, че да усещате физиката на играта още по-добре. Чрез допълнителни софтуерни настройки на вашия G923, можете да постигнете изключителна точност и безпрецедентен реализъм.

ПОВЕЧЕ СЦЕПЛЕНИЕ. ПО-МАЛКО ВЪРТЕНЕ НА ЕДНО МЯСТО.

Изстреляйте се от стартовата линия по-бързо и по-чисто с програмируемия асистент за съединителя при потегляне в поддържаните игри.

СЪЗДАДЕН ЗА СЪСТЕЗАНИЯ

Класическият дизайн е осъвременен. Нови цветови решения, премиум метални части, ръчно изработени шевове по кожата на волана, полирани педали, които придават завършена и професионална визия на G923. Формата просто следва функцията на волана с интегриран маркер и въртящ се превключвател.

ВГРАДЕНИ ВЪВ

ВОЛАНА КОНТРОЛИ

Пълна поддръжка на Xbox Series X|S, Xbox One, PS4 и PS5 контроли, които са вградени директно във волана за още повече комфорт. Независимо как и кога се състезавате, всеки бутон ще бъде на ваше разположение.

24 ТОЧКОВА ПРЕЦИЗНОСТ

Сцепление, въртящ момент, сила на спирачките – всичко може да бъде настроено чрез вграден бутон, който управлявате. За повече настройки можете да посетите logitechg.com/support/g923-xb1 и да разберете кои са поддържаните игри.

СУПЕР РЕАЛИСТИЧЕН

ПЕДАЛ ЗА СПИРАНЕ

По-прецизен и реалистичен от всякога. Специална адаптивна технология с пружина пресъздава работата на спирачката по време на състезание. Настройте ъгъла на вашите педали така, че да можете да ги ползвате само с палците на краката си или с цяло стъпало за още повече контрол.

ВГРАДЕН ИНДИКАТОР НА ОБОРОТИТЕ

Вградени цветни диоди показват обхвата на оборотите в поддържаните игри. Вижте кога удряте ограничителя, без да отклонявате погледа си. За повече информация относно допълнителните настройки и пълен списък с игрите, посетете logitechg.com/support/g923-xb1

НАСТРОЙТЕ С G HUB

Поемете пълен контрол над вашия сетъп. Настройте чувствителността на волана, силата на вградените мотори, които имитират съпротивлението на пътя, волана и настилката, както и всички бутони, разположени на G923. Всичко това е възможно чрез G HUB Gaming Software за PC, който можете да свалите безплатно от logitechG.com/downloads

КУПИ ОТ ПАРТНЬОР: