G935

БЕЗЖИЧНИ 7.1 SURROUND SOUND LIGHTSYNC ГЕЙМИНГ СЛУШАЛКИ   

 

УЛТИМАТИВЕН ЗВУК

Чуй промъкващите се покрай теб врагове, специфични звуци от специални магии и умения, както и всичко останало около теб. Потопи се напълно в атмосферата на любимите си игри и чуй всичко в пълната му цялост. Най-новите аудио технологии са комбинирани със супер качествени и издръжливи материали с една единствена цел – да ти предложат невероятен кинeматографичен звук. Pro-G™ 50 мм говорители и DTS Headphone:X 2.0 съраунд звукът са достъпни само за Windows OS и изискват Logitech G HUB гейминг софтуер.

БЕЗЖИЧНА РАБОТА НА 2.4GHz

ОБХВАТ ДО 15 М НА ЗАКРИТО

УЛТИМАТИВНО

АУДИО

PRO-G 50 ММ ГОВОРИТЕЛИ, DTS HEADPHONE:X 2.0

LIGHTSYNC™ RGB ПОДСВЕТКА

В СИНХРОН С ИГРАТА

ЛЕСНА ЗА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

БЕЗЖИЧННОСТ ПРИ 2.4GHZ

G935 ще ти дадат най-доброто от двата свята – изборът да играеш с кабел или без. Играй при 2.4Ghz безжична свързаност в продължение на до 12 часа с едно зареждане при изключена подсветка или до 8 часа с включена, като животът на батерията може да варира в зависимост от ползването на слушалките. Можете да продължите да ползвате G935 дори и докато се зареждат чрез USB кабела. Същевременно включеният в комплекта 3,5 мм аналогов аудио кабел ви позволява да използвате слушалките на конзоли, мобилни устройства или PC, без да мислите за живот на батерията.

НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ 7.1 СЪРАУНД ЗВУК

Изпитайте невероятния DTS Headphone:X 2.0 – съраунд звук*, който надминава възможностите на стандартния 7,1-канален звук, като ви позволява да локализирате вашите противници независимо къде се намират. Именно тази прецизност и кристален звук могат да се окажат разликата между победата и загубата.

ТОЧНО ПО ВАШ ВКУС

С гейминг софтуера Logitech G HUB можете да персонализирате LIGHTSYNC RGB подсветката, да програмирате бутоните с макроси или in-game командите, както и да зададете аудио предпочитанията си с уникални профили за всяка игра и всяко приложение.

НЕКА ВИ ЧУВАТ ЯСНО И ОТЧЕТЛИВО

6 мм микрофон е подобрен, изненадващо добър и ще се погрижи вашите съотборници да ви чуват ясно и отчетливо. Flip-to-mute boom микрофонът на G635 можете да заглушите само с повдигане. Освен това е снабден и с LED индикатор, за да знаете кога е включен. Когато не го ползвате, той лесно се прибира в слушалката и става незабележим.

ЗДРАВИ И КОМФОРТНИ

Всичко в тези слушалки е подчинено на комфорта:

Олекотените наушници и диадема с кожено покритие са проектирани така, че да застанат перфектно на главата и ушите ви. За допълнителен комфорт наушниците се въртят на 90 градуса, за да бъдат удобни дори когато ги свалите на врата си. Удобно и лесно управление на звука на всяка платформа с разположеното на наушниците колелце за регулиране силата на звука и допълнителни G бутони. Наушниците могат да бъдат свалени и подлежат на пране.

ЧУЙ ПЪРВИ. ЧУЙ ВСИЧКО.

Като използват мощта на изкуствения интелект, тези слушалки ви предлагат наистина увлекателно звуково преживяване, създадено специално за вас. Благодарение на това можете ясно и точно да локализирате стъпките на противника и звуците от презареждане; имате преимуществото да чувате противниците си преди те да са чули вас. Влезте в изцяло нов свят на потапящ и кристален звук с вашите G слушалки и превърнете всеки шум в оръжие.