ГЕЙМИНГ МИШКИ

G102 е вдъхновена от класическия дизайн на легендарната гейминг мишка Logitech G100S. Обичана и предпочитана от играчи и esport професионалисти, тя е обновена отвътре навън с идеята да бъде лека, издръжлива и комфортна.

G305 е LIGHTSPEED безжична мишка, проектирана за оптимално представяне в игрите на достъпна цена. Сега вече може да я откриете и в различни вибриращи цветове.

Следващо поколение гейминг сензор HERO 25K, който е способен да отчете скорост от над 400 IPS (инчове в секунда) в целия си обхват от 25,000 DPI и до 10 пъти по-енергийно ефективен в сравнение с предишни поколения.

Най-продаваната гейминг мишка в света, която промени разбирането за гейминг периферия


*Базирано на независими данни за продажбите в бройки (дек. 2016 – дек. 2019) за моделите гейминг мишки G502, генерирани от основинте глобални пазари, само от магазините за крайни клиенти: Канада, Китай, Франция, Германия, Индонезия, Корея, Русия, Швеция, Тайван, Тайланд, Турция, Англия, САЩ.

PRO Wireless е проектирана да бъде ултимативната гейминг мишка за професионалистите в електронните спортове. В продължение на повече от 2 години Logitech G си сътрудничи с повече от 50 професионални играчи, за да намери перфектните форма, тегло и усещане и ги комбинира с LIGHTSPEED wireless технологията и HERO 16k сензора.

G703 е проектирана с цел абсолютен комфорт, като същевременно ви предоставя най-модерните технологии и най-добрата безжична система LIGHTSPEED.

С HERO 25K и безжичната технология LIGHTSPEED геймингът достига нови еволюционни върхове. Сензорът от последно поколение HERO 25K ще ви достави несравнима прецизност и ефективност.

ГЕЙМЪРСКИ КЛАВИАТУРИ

Истинска революця в проектирането и изработването на клавиатури – G915 Ви гарантира най-добрата безжична технология LIGHTSPEED, подсветка от най-ново поколение LIGHTSYNC RGB и най-новите супер издръжливи и нископрофилни механични суичове.

Абсолютен пробив в дизайна и проектирането на механичните клавиатури – сега в бяло и черно. G915 TKL е безжична, благодарение на LIGHTSPEED, снабдена е с уникална и ярка LIGHTSYNC RGB подсветка на супер нископрофилните механични суичове.

Гейминг клавиатурата G213 използва Logitech G Mech-Dome клавиши, които са специално настроени, за да осигурят превъзходно tactile усещане и цялостно представяне, подобно на механична клавиатура.

G512 е гейминг клавиатура с GX механични суичове по ваш избор. Усъвършенстваните технологии и алуминиевата конструкция правят G512 отличен избор за всеки запален геймър.

Доказаният в много турнири PRO дизайн сега ви дава възможножност да изберете професионалниGX суичове, които ви пасват най-добре. Запознайте се гейминг клавиатурата, създадена за най-добрите атлети в електронните спортове.

От тактилни механични суичове до rollover anti-ghosting на 6 клавиша и PBT капачета – пълноразмерната клавиатура G413 SE притежава производителността и издръжливостта, необходими да се състезавате.

G413 TKL SE разполага с тактилни механични суичове, rollover anti-ghosting на 6 клавиша и PBT капачета и издръжлива алуминиево-магнезиева конструкция – всичко това в tenkeyless дизайн.

ГЕЙМЪРСКИ СЛУШАЛКИ

Най-новите аудио технологии са комбинирани със супер качествени и издръжливи материали с една единствена цел – да ти предложат невероятен кинeматографичен звук.

Чуй промъкващите се покрай теб врагове, специфични звуци от специални магии и умения, както и всичко останало около теб. Потопи се напълно в атмосферата на любимите си игри и чуй всичко в пълната му цялост.

Гейминг слушалките Logitech G332 впечатляват със звук, който буквално ще ви потопи в играта. Почувствайте тръпката от абсолютното гейминг изживяване, в което вие чувате всичко и вашите приятели ви чуват кристално ясно.

Лека, супер комфортна и със свободата да бъде безжична, благодарение на LIGHTSPEED. G733 са заредени с удобства, surround sound и висококачествени BLUE VO!CE филтри.

Пълно потапяне в света на игрите, независимо къде играете. G333 ви осигурява висококачествен и чист звук на устройства като PC, мобилни телефони, таблети, Xbox™, PlayStation® , Nintendo® и много други, чрез своя 3,5 мм аудио жак, както и USB-C адаптер.

Потопете се в атмосферата на любимата ви игра с геймърскитеслушалки G432. Усетете тръпката от това да чувате всичко така, както трябва. Големите 50 мм говорители ще ви помогнат да се потопите във всяка игра благодарение на страхотния и завършен звук.

Леки и просто страхотни. G335 са великолепна комбинация от

цвят и комфорт. Дизайнът им с регулируема лента ви дават възможност да изберете

най-удобната за вас позиция. Лесните за ползване вградени контроли ви позволяват бързо да свържете слушалките и да се потопите в играта.

Първите Logitech G слушалки, носещи PRO в името, са проектирани в сътрудничество с най-добрите професионалисти в света. Изработени от най-висококачествените материали и с помощта на модерни технологии, за да осигурят неповторимо аудио представяне.

Професионален, елегантен и премиум дизайн, с вградена стоманена лента и премиум алуминий. Ултра удобните наушници от мемори пяна и лентата за глава са обвити в мекакожа и осигуряват пасивна шумоизолация. Включени са и допълнителни велурени наушници за по-меко усещане.

ВОЛАНИ

G923 е следващата генерация състезателни волани. Отличеният с награди Logitech G дизайн е преработен, за да се свърже с физиката на играта и да ви предложи несравним реализъм. Усещайте работата на буталата, хрущенето на чакъла под гумите ви, всяка предавка и поднасяне, както никога до сега.

Пълна поддръжка на Xbox Series X|S, Xbox One, PS4 и PS5 контроли.