H540

ПЪРВОКЛАСЕН

ЗВУК ЗА ОБАЖДАНИЯ И МУЗИКА

Настроени с лазерна точност драйвери и вграден еквалайзер за прецизно аудио. USB-A plug-and-play свързаност ви позволява незабавно да се насладите на музика, филми и разговори с богат цифров стерео звук. С помощта на on-ear контролите и светлинния индикатор виждатe лесно кога микрофонът е заглушен.


КАЧЕСТВЕН ЗВУК С ВИСОКА ДЕФИНИЦИЯ

Настроените с лазерна точност говорители и вградените еквалайзери осигуряват богат дигитален звук за пълно потапяне в музиката, игрите и обажданията. Тези plug-and-play слушалки могат да се ползват с всеки PC или Mac® компютър с USB-Aпорт или адаптер без да е необходима инсталацията на софтуер.ШУМОИЗОЛИРАЩ МИКРОФОН

Намалява нежеланите околни звучи за ясни разговори. Поставеният отдясно микрофон може да се позиционира удобно за по-добро улавяне на гласа. Дискретният буум микрофон може да се извади от лентата за глава и да се прибере, когато не се използва.

ТАПИЦИРАН КОМФОРТ

H540 има невероятно удобен и лесен за настройване дизайн. Меките, подплатени, кожени наушници и лента за глава осигуряват приятно усещане, дори след часове употреба.

ON-EAR УПРАВЛЕНИЕ

Настройте силата на звука или заглушете обажданията си с опростените on-ear контроли на десния наушник. Лесно забележимият светлинен индикатор на кабела на слушалките показва статуса на заглушаване.

USB ВРЪЗКА

Тези слушалки могат да се използват с всеки PC или Mac компютър без какъвто и да е софтуер. Просто включвате USB конектора в компютъра си и се наслаждавате на разговори, филми или музика с богат стерео звук.