ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ЦВЕТНАТА КОЛЕКЦИЯ

Това е нова, модерна и свежа визия за гейминг периферията. Logitech G комбинира десетилетия опит, качество, топ характеристики, като този път добавя свежи и вибриращи цветове, примесени с удоволствие от играта!

Сега вече можете да играете и да изглеждате по свой собствен и уникален начин. Стилът винаги е имал значение. Изберете своя. #KEEPPLAYING

G305

Безжичната G305 LIGHTSPEED сега вече и в нови свежи цветове.

Все така комфортна и с класическа форма. Животът на батерията достига до невероятните 9 месеца при нормално ползване (тази продължителност може да варира спрямо ползвателя и условията на употреба). G305 ще Ви служи прекрасно, както в игрите, така и в работата, без никакво напрежение. Тя е достатъчно лека, комфортна и безжична – благодарение на LIGHTSPEED.

G102 LIGHTSYNC

С класическа и добре позната гейминг форма, G102 е винаги готова за игра със своите 6 бутона. Програмирайте както си пожелаете новата супер готина подсветка LIGHTSYNC чрез софтуера G HUB. Можете да го свалите абсолютно безплатно от LogitechG.com/GHUB. Осветете по един уникален начин вашата игра.

G915 TKL

Изработена от премиум материали, тя е проектиране да ви смае. G915 TKL е компактна, безжична механична клавиатура с изключително класна визия. Уникалният, модерен и нископрофилен дизайн отвежда разбирането за гейминг клавиатура в друго измерение.

G733

Лека, супер комфортна и със свободата да бъде безжична, благодарение на LIGHTSPEED. G733 са заредени с удобства, surround sound и висококачествени BLUE VO!CE филтри. С живот на батерията до 29 часа с едно зареждане в зависимост от начина на ползване (със сила на звука от 50% и изключена подсветка). Това определено са слушалките, които ще ви помогнат да се потопите в игрите. Готината част е, че подсветката вече е супер видима и ще допринесе към вашия уникален стил.

НАСТРОЕНИ И ДЕКОРИРАНИ

Изразете своя стил със сменяеми ластични ленти и супер забавни приставки за микрофон. Настройте него и вашия звук така, както желаете чрез Logitech G HUB. Миксирайте, настройвайте и играйте по вашия начин.

ЛАСТИЧНИ ЛЕНТИ

Променете изцяло визията на вашите слушалки с цели 5 ластични ленти с различен и уникален дизайн. Всяка от лентите е мека, комфортна и проектирана да превърне G733 в идеални за вас. Добавете още повече цвят към вашата игра и открийте визията, която най-много ви харесва.

ПРИСТАВКИ ЗА МИКРОФОН

Направете вашите слушалки и стриймове в още по-уникални. Logitech G Mic аксесоарите ще филтрират вашия глас, за да бъде звукът още по-чист. Разбира се, можете да ги използвате на почти всички G слушалки. Изберете приставка спрямо вашето настроение или това, което искате да придадете на вашите зрители.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ С G HUB

Абсолютен контрол над вашата периферия. Настройте подсветката LIGHTSYNC RGB, изберете ефекти и анимации, а за вашия микрофон – различни и интересни филтри, които да подчертаят или променят изцяло вашия глас. Почувствайте свободата и хилядите опции с G HUB Gaming софтуера.

КУПИ ОТ ПАРТНЬОР: