DEFY BORING


Pebble Mouse 2 M350S

Тънка, компактна Bluetooth® мишка с програмируем бутон

ВИЕ РЕШАВАТЕ КАК

ДА ИЗРАЗИТЕ СЕБЕ СИ

Излезте от клишето. Бъдете оригинални.

КРАЙ НА СКУКАТА.

Добавете частица от своята цветна натура във всекидневието си с Pebble Mouse 2. Още по-цветна мишка и още по-интелигентна технология.

Характеристики


ПРОЕКТИРАНА ДА

БЪДЕ РАЗЛИЧНА

Нека света види кои сте с Pebble Mouse 2 M350s. Минималистична, тънка и заоблена мишка, проектирана да се откроява.

НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

РЕЦИКЛИРАНАТА ПЛАСТМАСА ДА БЪДЕ СКУЧНА

Не спираме само до уникалния дизайн, ние гарантираме, че продуктите ни са произведени отговорно. Pebble Mouse 2 се предлага в цяла палитра от цветове с повече от 50% рециклирана пластмаса*, за да си изберете разцветка, която отразява настроението ви.


*Съдържание на пластмаса в Pebble Mouse 2 M350s: минимум 58% рециклирана пластмаса, с изключение на пластмасата в кабелите (PWA) и опаковката.


ГОТОВА ДА ДОЙДЕ

НАВСЯКЪДЕ С ВАС

Компактна и готова да бъде в движение. Нейният лек и преносим дизайн означава, че можете да пуснете мишката в чантата си навсякъде и по всяко време.

ЛЕСНО ПРЕВКЛЮЧВАНЕ

МЕЖДУ УСТРОЙСТВА

Превключвайте между 3 от устройствата си с натискането на Easy-Switch бутона. Съвместима с Windows, macOS, iPadOS, и Android*.


*Съвместима с Windows 10, 11 или по-нова версия, macOS 11 или по-нова версия, iPadOS 14 или по-нова версия, Android 9.0 или по-нова версия, Chrome OS, Linux. Работи с Chromebook.


Шшшт! – ТИХО КЛИКВАНЕ

Чувате ли? Не? Идеално.

Работете безшумно, без да се разсейвате, с технологията за безшумни кликвания, която премахва 90% от шума при кликване*.


*Шумът при кликване е намален с над 90% в сравнение с Logitech M185. Кликване с ляв бутон и dBA ниво, измерено от независима лаборатория на 1 метър разстояние.


ВАШИТЕ ПРИЛОЖЕНИЯ

НА ЕДИН КЛИК РАЗСТОЯНИЕ

Персонализирайте средния бутон на мишката си с приложението Logi Options+*, за да правите повече! Изпращайте емотикони в Whatsapp или си разбъркайте плейлиста в Spotify.


*Налично за Windows и macOS на logi.com/optionsplus.


ИМАТЕ ОПЦИИ

Мишката ви прави повече от обичайното кликване. С приложението Logi Options+, ще можете да персонализирате средния бутон на мишката, за да извършвате всекидневни действия като копиране и поставяне, заснемане на екрана и отваряне на определено приложение, за да правите всичко по своя начин.

Достъпно за Windows и macOS

РАБОТЕТЕ ПО-ДЪЛГО

Имате нужда от повече мощност? Pebble Mouse 2 M350s идва с до 24 месеца живот на батерията*, за да работите по-дълго и без притеснения.

*Животът на батерията може да варира в зависимост от употребата и компютърните условия.


ЦВЕТНО ПРОСТРАНСТВО

Нека цялото ви бюро подхожда на вкуса ви. Изразете виждането си за света около вас, като изберете комбо в цвят, който отговаря на настроението ви.