Mastered for Mac

MX ANYWHERE 3 ЗА MAC

MASTERED FOR MAC

Получете повече от вашия Mac с MX Anywhere 3 за Mac – проектирана да работи безпроблемно на вашия Mac и iPad. MX Anywhere 3 за Mac е ултимативната мишка за създатели в движение – независимо дали работите от домашния офис, кафенето или ложата на летището.

СКРОЛ КОЛЕЛЦЕТО, ПРЕСЪЗДАДЕНО

Колелцето MagSpeed с електромагнитен скрол е достатъчно прецизно, за да спре на точния пиксел и достатъчно бързо, за да превърти 1000 реда за секунда. Освен това то е почти тихо. Машинната стомана му дава премиум усещане и динамична инерция, която чувствате, но не чувате. 

КОМФОРТ НАВСЯКЪДЕ

MX Anywhere 3 за Mac е с компактен, нископрофилен дизайн, който следва формата на ръката – така ще ви е удобно с часове, без значение къде работите. Със своите силиконови странични захвати тя винаги е мека на пипане. MX Anywhere 3 за Mac е проектирана за върхова мобилност. Хвърлете я в чантата и я вземете навсякъде с вас, а след месеци използване в движение можете лесно да я почистите.

ПРОСЛЕДЯВА ДВИЖЕНИЕТО НАВСЯКЪДЕ – ДОРИ ВЪРХУ СТЪКЛО

MX Anywhere 3 за Mac следи движението върху всякаква повърхност, включително стъкло.

Така можете да работите безупречно на бюрото, в любимото си кафене или дори на дивана.

USB-C КЪМ USB-C ЗАРЕЖДАНЕ

USB-C към USB-C зареждащият кабел се свързва директно с вашия Mac,

без нужда от неудобен адаптер. MX Anywhere 3 за Mac издържа

до 70 дни след пълно зареждане и може да осигури 3 часа работа само

след 1 минута зареждане.Можете да зареждате с USB-C кабела от комплекта, докато работите.

70 ДНИ

ПРИ ПЪЛНО ЗАРЕЖДАНЕ

3 ЧАСА

СЛЕД 1 МИНУТА ЗАРЕЖДАНЕ
МОДЕРЕН ДИЗАЙН, ПРЕМИУМ МАТЕРИАЛИ

MX Anywhere 3 изглежда и се усеща по-добре отвсякога. Елегантният дизайн включва скрол колелце, изработено от машинна стомана с грапави силиконови пръстени отстрани за оптимален контрол. Мишката се предлага в 3 отличителни цвята, така че можете да изберете тази, която отива на вашия лаптоп и уникален стил.

2020 TOM’S GUIDE

HOME OFFICE AWARDS

macOS И СПЕЦИФИЧНИ ПЕРСОНАЛИЗАЦИИ В ПРИЛОЖЕНИЯТА

Персонализирайте MX Anywhere 3 за Mac за вашия специфичен творчески процес. MX Anywhere 3 за Mac подлежи на пълно настройване в macOS и всяко приложение, което използвате — така ще работите по-бързо с предварително зададените настройки в любимите си програми.

РАБОТИ С iPad

MX Anywhere 3 за Mac е съвместима с iPadOS, така че можете да получите усъвършенстваната функционалност на MX, когато използвате iPad като компютър или като част от вашата конфигурация с много устройства.