MX ANYWHERE 3S

Насладете се на производителността и мултифункционалността на

MX Anywhere 3S, емблематичната компактна мишка на Logitech, сега с тихи кликвания и 8K DPI оптичен сензор, който проследява върху почти всяка повърхност, включително стъкло*.


*4 мм минимална дебелина на стъклото.

ВЛЕЗТЕ В ПОТОКА. НАВСЯКЪДЕ.

Изпитайте изключителна мултифункционалност в комбинация със забележителна производителност. Усъвършенствана компактна мишка, която ви позволява да работите, където и да ви отведе работата. Сега с прецизност и отзивчивост на най-високо ниво благодарение на 8K DPI проследяване върху почти всякаква повърхност и тихи кликвания.


ПЛАВНО ПРОСЛЕДЯВАНЕ, УДОБНА РАБОТА НАВСЯКЪДЕ

С MX Anywhere 3S движенията и работния ви процес са в унисон. Мишката е оборудвана с 8K DPI оптичен сензор, който проследява навсякъде – дори върху стъкло* – което означава, че можете да работите безпроблемно на бюрото, в кафенето или дори на дивана.


8К DPI проследяване означава, че покривате повече повърхност с фини движения – идеално подхожда на работа в движение или в малки пространства, така че да уцелвате точния пиксел всеки път с по-малко усилия. Може да се настройва в Logi Options+.


*4 мм минимална дебелина на стъклото.


ТИХИ КЛИКВАНИЯ ЗА ПОВЕЧЕ КОНЦЕНТРАЦИЯ

MX Anywhere 3S представя тихи, почти безшумни кликвания – така постигате състояние на поток в работата си и можете да управлявате всеки проект с по-малко разсейване и повече концентрация.

Бутоните Quiet Click предлагат меко, задоволително усещане при кликване, но с по-малко шум (от MX Anywhere 3). Получавате същата производителност, прецизност и надеждност, без компромис.

СКРОЛИРАЙТЕ 1000 РЕДА В СЕКУНДА

Представяме ви MagSpeed скрол колелцето: най-бързото, най-тихото и най-прецизното скрол изживяване от Logitech досега.

Скролирайте 1000 реда в секунда със свръхбързия режим, който е до 90% по-бърз*. А режимът Ratchet е с 87% по-точен**, така че наистина можете да се позиционирате върху точния пиксел.


*В сравнение с обикновена мишка Logitech без електромагнитно скрол колелце.

**В сравнение с мишка Logitech Master 2S с инсталирани Logitech Options и активирано плавно скролиране.


РАБОТЕТЕ КОМФОРТНО НАВСЯКАКЪДЕ

Превърнете почти всяка повърхност във вашето бюро – независимо дали сте в кафенето, офиса или у дома. Създадохме MX Anywhere 3S, за да можете да я слагате в чантата си, а почистването й да е лесно след месеци употреба. С компактния, нископрофилен дизайн и контурите, следващи извивките на дланта ви, ще се чувствате комфортно с часове, независимо къде работите. Усещането за допир е винаги меко със силиконовите страни за удобно захващане.

МУЛТИСВЪРЗАНОСТ И МУЛТИСЪВМЕСТИМОСТ: СВЪРЗВАНЕ С ДО 3

УСТРОЙСТВА

MX Anywhere 3S е съвместима с всички основни операционни системи* направо от кутията – мишката работи с Windows, macOS, Linux*, ChromeOS*, iPadOS* и Android*.


MX Anywhere 3S се свързва лесно и безпроблемно с до 3 устройства чрез Bluetooth® Low Energy. Превключвайте между тях с натискането на един бутон.

Bluetooth улеснява свързването и освобождава вашите USB портове за други устройства.


Не харесвате Bluetooth? MX Anywhere 3S е съвместима с Logi Bolt USB приемника (продава се отделно)**.


*Основните функции на устройството ще се поддържат без софтуер за операционни системи, различни от Windows и macOS.

**Мишката не е съвместима с други USB приемници на Logitech.


.

ДЪЛГОТРАЙНО И БЪРЗО USB-C ЗАРЕЖДАНЕ

Зареждайте, докато работите с

включения USB-C кабел.

70 ДНИ

РАБОТА ПРИ ПЪЛНО ЗАРЕЖДАНЕ

3 ЧАСА

РАБОТА ОТ 1 МИНУТА ЗАРЕЖДАНЕ

USB Type C Icon

USB TYPE C


МНОГО УСТРОЙСТВА, ЕДИН ПОТОК

Свържете своята MX Anywhere 3S с до 3 устройства с функцията Flow* в приложението Logi Options+, за да работите на множество компютри и различни операционни системи.


Просто свържете компютрите си и преместете курсора на края на екрана, за да работите между тях. Вашата мишка работи не само между компютрите, но и между операционните системи Windows® и macOS*. Безпроблемно и без усилие прехвърляйте текст, изображения и файлове – копирайте от едно устройство и поставете в другото!


*Изисква приложението Logi Options+, достъпно за Windows и macOS.


ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ И ОПТИМИЗИРАЙТЕ ВАШИЯ

РАБОТЕН ПОТОК

С LOGI OPTIONS+

Правете и постигнете повече с вашата MX Anywhere 3S с помощта на приложението Logi Options+. Безпроблемно поемете контрола над работния си процес с Logi Options+, предназначено да трансформира начина ви на работа. С Options+ можете да работите между устройства и операционни системи, като използвате функцията Flow, да задавате скорост на скролиране, да персонализирате отделни бутони и да използвате готови персонализации, специфични за приложението, за да оптимизирате почти всеки аспект от вашия работен процес*.


*Изисква приложението Logi Options+, достъпно за Windows и macOS.

1 – MAGSPEED СКРОЛ

Скрол колелцето автоматично превключва от скролиране ред по

ред към плавно, свободно скролиране, когато превъртате по-бързо.


2 – БУТОН ЗА СМЯНА НА РЕЖИМА

Кликнете, за да превключите ръчно между походов (Ratchet) и свободно

въртящ се (Free-spin) режим.


3 – СТРАНИЧЕН БУТОН НАПРЕД

Придвижете се напред с идеално разположения бутон.


4 – СТРАНИЧЕН БУТОН НАЗАД

Върнете се назад с идеално разположения бутон.

Bluetooth logo

БЕЗПРОБЛЕМНО СВЪРЗВАНЕ

Нашата мощна платформа за свързване използва технологията Bluetooth Low Energy. Без донгъли, без кабели, без проблеми.

MX Anywhere 3S е тествана да отговаря на строгите изисквания на Intel®, за да осигури изключително потребителско изживяване, безпроблемна свързаност и надеждност. Нашето устройство отговаря на техническите спецификации за оптимална Bluetooth връзка.

Лесно свързване

Готова за работа когато и вие

Проверена стабилност на безжичната връзка


Logi Bolt icon Съвместима с Logi Bolt USB receivers (Не е включен в комплекта)

По-кратко време за повторно свързване и възстановяване

Not compatible with USB receivers logo Не е съвместима с други Logitech USB приемници

ИЗБОР, С КОЙТО ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ ДОБРЕ

Нашата цел? Да създаваме устойчиви продукти. Това означава, че докато въвеждаме нашето ново поколение продукти, ние намаляваме техния въглероден отпечатък по всеки възможен начин – от цялостната им конструкция до най-малкия компонент. И всички това с нулеви компромиси за качество и производителност.

Пластмасата трябва да има повече от един живот

Рециклирана пластмаса


Пластмасовите части в MX Anywhere 3s включват сертифицирана рециклирана пластмаса – 78% за Graphite и 11% за Pale Grey и Rose M – за да дадем втори живот на пластмаса от стара потребителска електроника и да помогнем за намаляване на въглеродния ни отпечатък.


Не Е само това,

което е в кутията…

Отговорно опаковане


Картонената опаковка на MX Anywhere 3S идва от FSC® -сертифицирани гори и други контролирани източници.

Избирайки този продукт, вие подкрепяте отговорното управление на световните гори.

Всичко с цел премахване на въглерода

Сертифицирани въглеродно неутрални


MX Keys S и MX Keys Mini са сертифицирани като въглеродно неутрални. Това означава, че въглеродното въздействие на продуктите и опаковките е намалено до нула поради инвестициите на Logitech в проекти за компенсиране и премахване на въглерода от околната среда.