Mastered for Mac

MX MASTER 3 ЗА MAC

MASTERED FOR MAC

Вземете повече от вашия Mac с MX Master 3 за Mac – проектирана да работи безпроблемно с вашия Mac и iPad. С цвят Космическо сиво, MX Master 3 за Mac е нашият най-бърз, прецизен и комфортен инструмент за създатели на дигитално съдържание.

ПРЕВЪРТАЙТЕ 1000 ЛИНИИ ЗА 1 СЕКУНДА

Ние отново изобретихме колелото. Новият MagSpeed™ Electromagnetic скрол е достатъчно прецизен, за да спре на точния детайл всеки път и достатъчно бърз, за да превърти

1000 линии за една секунда.

При това е почти безшумен.

Машинно обработената стомана на колелото дава тактилност на топ ниво и достатъчно тегло, за да предложи динамична инерция, която да усетите, но не и да чуете.

90%

ПО-БЪРЗА

87%

ПО-ПРЕЦИЗНА

УЛТРА

ТИХА

СКУЛПТУРИРАНАТА ФОРМА СРЕЩА ИНТУИТИВНИЯ КОНТРОЛ

Работете удобно с формата, създадена да следва контурите на ръката.

Създавайте и правете повече по интуитивен начин с идеални разположени

бутони „напред/назад“ и жестове, както и с новото колело за палеца.

macOS И СПЕЦИФИЧНИ ПЕРСОНАЛИЗАЦИИ В ПРИЛОЖЕНИЯТА

Персонализирайте MX Master 3 за Mac за вашия специфичен творчески процес. MX Master 3 за Mac подлежи на пълно настройване в macOS и всяко приложение, което използвате — така ще работите по-бързо с предварително зададените настройки в любимите си програми.

МНОЖЕСТВО КОМПЮТРИ, ЕДИН FLOW

MX Keys следва вашата MX Master 3 за Mac от един Mac на друг, което дава възможност за писане на няколко устройства в един непрекъснат процес. Прехвърляйте файлове, документи и изображения между компютри и операционни системи Mac и Windows.

CES INNOVATION AWARDS

iF DESIGN AWARD

GOOD DESIGN

RED DOT AWARD

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА ПРЕЦИЗНОСТ ВЪРХУ ВСЯКАКВА ПОВЪРХНОСТ

MX Master 3 за Mac е най-бързото и прецизно преживяване досега – така всеки път ще уцелвате правилния пиксел. Logitech Darkfield Tracking позволява да водите мишката на всякаква повърхност, дори върху стъкло, с най-добрата в класа прецизност от 4000 DPI.

5X

ПО-ПРЕЦИЗНА4000 DPI

РЕЗОЛЮЦИЯ НА СЕНЗОРА

USB-C КЪМ USB-C

ЗАРЕЖДАНЕ

USB-C към USB-C зареждащият кабел се свързва

директно към вашия Mac без нужда от неудобен адаптер.

MX Master 3 за Mac работи до 70 дни след пълно зареждане

и получава заряд за три часа работа само след

минута бързо зареждане.

70 ДНИ

ПРИ ПЪЛНО ЗАРЕЖДАНЕ 

ДО

3 ЧАСА

РАБОТА СЛЕД 1 МИНУТА ЗАРЕЖДАНЕ

USB TYPE C

РАБОТИ С iPad

MX Master 3 за Mac е съвместима с iPadOS, така че можете да получите усъвършенстваната функционалност на MX, когато използвате iPad като компютър или като част от вашата конфигурация с много устройства.

КОСМИЧЕСКО СИВО ПОКРИТИЕ

MX Master 3 за Mac е изпълнена в цвят Космическо сиво, което означава, че външният ѝ вид пасва перфектно на вашия Mac и iPad.

ЛЕСНО ПРЕВКЛЮЧВАНЕ

Свържете вашата мишка с до три устройства и превключвайте между тях с докосването на превключвателя Easy-Switch. Използвайте една MX Master 3 за вашия лаптоп, домашен компютър и офис система.

ГОТОВА ЗА ВИДЕО РАЗГОВОРИ

Създавайте срещи със замах с предварително настроените функции за Microsoft Teams и Zoom. Мигновено заглушавайте микрофона, пускайте и спирайте камерата с двата бутона на лявата страна на вашата MX Master 3 за Mac.

ОТГОВОРНО ОПАКОВАНЕ

Опаковката на MX Master 3 за Mac включва само FSC-сертифицирана хартия. В сравнение с предишното поколение на продукта се използва 90% по-малко опаковъчна пластмаса, което намалява въглеродните емисии с 14%. Моля, посетете www.logitech.com/sustainability за повече подробности.

КУПИ ОТ ПАРТНЬОР: