МX MASTER 3S

Продуктивна безжична мишкаИСТИНСКА ИКОНА.

ПРЕРОДЕНА.

Запознайте се с MX Master 3S – преработената иконична мишка.

Почувствайте всеки момент от работния си процес с още повече прецизност,

тактилност и производителност, благодарение на Quiet Clicks и 8,000

DPI сензор, който работи дори върху стъкло.


ПОЧУВСТВАЙТЕ Я.

ПОЧТИ БЕЗ ДА Я ЧУВАТЕ.

Представяме ви Quiet Clicks – създавайте, творете и работете със същото усещане при кликване, но с по-тихо. Quiet Clicks предлага мека тактилна обратна връзка с 90% по-тих клик.

И към всичко това получавате забележително тих електромагнитен скрол MagSpeed за висока ефективност, без да се разсейвате.8K DPI ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ВСЯКАКВА ПОВЪРХНОСТ

MX Master 3S е оборудвана с нашия най-точен сензор до момента, с прецизност и реакция от ново поколение.

Оптичният сензор с 8,000 DPI проследява движението ви практически навсякъде – дори върху стъкло. Можете да настройвате чувствителността на проследяване в Logi Options+ и да настройвате подходящото ниво спрямо работните задачи и резолюцията на монитора.


ПРЕВЪРТАЙТЕ 1,000 РЕДА В СЕКУНДА


Електромагнитния скрол MagSpeed е достатъчно прецизен, за да спре върху пиксел и достатъчно бърз, за да превъртите 1000 реда в секунда. А, и е почти безшумен.

Стоманеното колелце дава първокласна тактилност и тежест, за да ви предложи динамична инерция, която усещате, но не чувате.


90%

ПО–БЪРЗА87%

ПО–ПРЕЦИЗНА

УЛТРА

ТИХА

  • ПОВЕЧЕ ВЪЗМОЖНОСТИ С LOGI OPTIONS+
  • СПЕЦИФИЧНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ ЗА РАЗЛИЧНИ ПРИЛОЖЕНИЯ
  • ПРЕВКЛЮЧВАНЕ МЕЖДУ УСТРОЙСТВА
ПОВЕЧЕ ВЪЗМОЖНОСТИ С LOGI OPTIONS+

ПОДОБРЕТЕ РАБОТНИЯ СИ ПРОЦЕС


Работете на няколко устройства и операционни системи, персонализирайте отделни бутони, правете специфични настройки за различните приложения, оптимизирайте почти всяко действие в работния си процес и настройвайте скоростта на проследяване в Logi Options+.

СПЕЦИФИЧНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ ЗА РАЗЛИЧНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

НЕОГРАНИЧЕНИ ПЕРСОНАЛИЗАЦИИ

Изисква Logi Options+ софтуер, наличен за Windows и macOS, който ви позволява да персонализирате всички функционални клавиши с необходимите ви функции.

Лесно превключвайте приоритета на функционалните клавиши между основните им функции или персоналните ви настройки, специфични за дадено приложение.ПРЕВКЛЮЧВАНЕ МЕЖДУ УСТРОЙСТВА

БЕЗПРОБЛЕМНА РАБОТА

Инсталирането на софтуера Logi Options+ активира Logitech Flow, когато е сдвоен с MX мишка. Вашата MX клавиатура следва мишката ви на различните устройства, като ви позволява да управлявате няколко компютъра, под различни операционни системи, в един плавен работен процес.


БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ, НЕЗАБАВНО СВЪРЗВАНЕ


При пълно зареждане MX Master 3S има заряд в продължение на до 70 дни – и издържа до 3 часа работа с бързо едноминутно зареждане. Използвайте включения в комплекта USB-C кабел за оптимално зареждане.

MX Master 3S е съвместима с всички основни операционни системи, като Windows®, macOS, Chrome OS™ или Linux®. Мишката ви се сдвоява незабавно с до 3 устройства чрез Bluetooth® Low Energy или с включения Logi Bolt USB приемник.70 ДНИ

ПРИ ПЪЛЕН ЗАРЯД НА БАТЕРИЯТА

3 ЧАСА

УПОТРЕБА С

ЕДНОМИНУТНО ЗАРЕЖДАНЕ

USB TYPE C

BLUETOOTH LOW ENERGY

БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА

LOGI BOLT USB ПРИЕМНИК, ВКЛЮЧЕН В КОМПЛЕКТА

СЪВМЕСТИМОСТ С РАЗЛИЧНИ ОС

EASY SWITCH

0:00
0:00

ИЗВАЯНА ЗА ЦЕЛОДНЕВЕН КОМФОРТ.

Работете комфортно с ергономичния силует, изработен с идеята да поддържа дланта и пръстите ви. Текстурираната повърхност ви осигурява уверен захват за пълен контрол. Уникалният ъгъл на накланяне на MX Master 3S позиционира ръката ви в по-естествена поза за повече комфорт. Оптимално разположение на бутоните за палеца позволява мигновен, интуитивен достъп и бърза навигация. Страничното скрол колелце проследява естественото движение на палеца за плавна и интуитивна хоризонтална навигация.

ИЗБОР, КОЙТО ЩЕ ВИ НАКАРА ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ ДОБРЕ


ПРОИЗВЕДЕНИ С РЕЦИКЛИРАНА ПЛАСТМАСА

Пластмасовите части в MX Mechanical включват сертифицирана рециклирана пластмаса – 45% за MX Mechanical и 47% за MX Mechanical Mini – за да дадем нов живот на пластмасата, използвана в стари електроуреди и да помогнем за намаляването на въглеродния ни отпечатък.


ОТГОВОРНО ОПАКОВАНЕ

Хартиената опаковка на MX

Master 3S идва от FSC®-сертифицирани гори и други контролирани източници. С избора на този продукт вие поддържате отговорното управление на горите по света.

ПРОИЗВЕДЕНИ С РЕЦИКЛИРАНА ПЛАСТМАСА

Пластмасовите части в MX Mechanical включват сертифицирана рециклирана пластмаса – 45% за MX Mechanical и 47% за MX Mechanical Mini – за да дадем нов живот на пластмасата, използвана в стари електроуреди и да помогнем за намаляването на въглеродния ни отпечатък.