FEEL IT. MASTER IT.

Запознайте се с MX Mechanical и MX Mechanical Mini – клавиатури, които дават изключително усещане, прецизност и производителност.

УЛТРА ПЛАВНО МЕХАНИЧНО ПИСАНЕ

Механичните суичове предлагат ново ниво на

усещане при писане. Ултра прецизните и стабилни суичове осигуряват дълбок и уверен ход на нископрофилните клавиши. Пръстите ви се плъзгат без усилие по матовата повърхност на клавишите, а двуцветните капачета ви помагат лесно да се

ориентирате и да не губите фокус. 


ВАШАТА ПЕРИФЕРИЯ. ВАШИЯТ ИЗБОР.


Изберете между пълноразмерната клавиатура MX Mechanical, която включва интегриран цифров блок или пестящата място минималистична MX Mechanical Mini. И двете клавиатури имат алуминиев корпус за максимална стабилност и стил. 

УМНА ПОДСВЕТКА.

НОН СТОП ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ.

Клавишите с подсветка се осветяват по магически начин щом доближите ръцете си и се настройват автоматично спрямо осветеността в помещението – резултатът е оптимална консумация на заряда в батерията. И двете клавиатури разполагат с различни ефекти на подсветката, за останете

фокусирани върху работата. Можете да превключвате между ефектите в Logi Options+1 или като натиснете едновременно Fn клавиша и клавиша за подсветка.

СЪВМЕСТИМА С РАЗЛИЧНИ УСТРОЙСТВА И ОС


Благодарение на Bluetooth® Low Energy или на включения в комплекта Logi Bolt USB приемник лесно свързвате клавиатурата си с до 3 устройства и превключвате между тях само с натискането на един бутон. И двете механични клавиатури имат двойна подредба на клавишите, оптимизирана както за Mac,

така и за Windows потребителите. Освен това са съвместими с всички основни операционни системи – без да са нужни сложни настройки.

  • НАПРАВЕТЕ ПОВЕЧЕ С LOGI OPTIONS+
  • ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ ПО СВОЙ ВКУС
  • ПРЕВКЛЮЧВАНЕ МЕЖДУ УСТРОЙСТВА
НАПРАВЕТЕ ПОВЕЧЕ С LOGI OPTIONS+

OPTIONS Е ОГРОМЕН ПЛЮС


Персонализирайте клавиатурата си, проверявайте заряда на батерията, избирайте ефекти на подсветката, променяйте функциите на Fn клавиша и записвайте специфични за дадено приложение профили в подобрения и по-лесен за ползване Logi Options+.   

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ ПО СВОЙ ВКУС

НЕОГРАНИЧЕНИ ПЕРСОНАЛИЗАЦИИ

Изисква Logi Options+ софтуер, наличен за Windows и macOS, който ви позволява да персонализирате всички функционални клавиши с необходимите ви функции.

Лесно превключвайте приоритета на функционалните клавиши между основните им функции или персоналните ви настройки, специфични за дадено приложение.ПРЕВКЛЮЧВАНЕ МЕЖДУ УСТРОЙСТВА

БЕЗПРОБЛЕМНА РАБОТА

Инсталирането на софтуера Logi Options+ активира Logitech Flow, когато е сдвоен с MX мишка. Вашата MX клавиатура следва мишката ви на различните устройства, като ви позволява да управлявате няколко компютъра, под различни операционни системи, в един плавен работен процес.


БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ, МИГНОВЕНО СВЪРЗВАНЕ


Клавиатурата MX Mechanical остава напълно заредена в продължение на 15 дни – или до 10 месеца, ако подсветката е изключена.

С едно бързо зареждане за 15 минути с включения в комплекта USB-C кабел получавате заряд за цял ден непрекъсната работа.

И двете механични клавиатури са съвместими с всички основни операционни системи, без да са необходими допълнителни настройки. С натискането на един бутон лесно свързвате и превключвате между до 3 устройства с помощта на Bluetooth® Low Energy или включения в комплекта Logi Bolt USB приемник.15 ДНИ

ПРИ ПЪЛЕН ЗАРЯД НА БАТЕРИЯТА

до

10 МЕСЕЦА

С ИЗКЛЮЧЕНА ПОДСВЕТКА

BLUETOOTH LOW ENERGY

БЕЗЖИЧНО СВЪРЗВАНЕ

LOGI BOLT USB ПРИЕМНИК, ВКЛЮЧЕН В КОМПЛЕКТА

СЪВМЕСТИМОСТ С РАЗЛИЧНИ ОС

ЛЕСНО ПРЕВКЛЮЧВАНЕ МЕЖДУ УСТРОЙСТВАТА

ИЗБОР, ЗАРАДИ КОЙТО ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ ДОБРЕ

Каква е нашата цел? Да проектираме за устойчивост. Това означава, че когато правим иновации с нашето ново поколение продукти, намаляваме техния въглероден отпечатък по всеки възможен начин – от цялостното им конструиране до най-дребните компоненти. И постигаме всичко, без да правим компромис с качеството и производителността.

ПРОИЗВЕДЕНИ С РЕЦИКЛИРАНА ПЛАСТМАСА

Пластмасовите части в MX Mechanical включват сертифицирана рециклирана пластмаса – 45% за MX Mechanical и 47% за MX Mechanical Mini – за да дадем нов живот на пластмасата, използвана в стари електроуреди и да помогнем за намаляването на въглеродния ни отпечатък.

АЛУМИНИЙ С НИСКО СЪДЪРЖАНИЕ НА ВЪГЛЕРОД

Алуминий с ниско съдържание на въглерод Знаете ли, че за добива на алуминий се

използва много енергия?

Ето защо за направата на алуминиевия корпус на MX Mechanical клавиатурите е използвана енергия от възобновяеми източници, вместо от изкопаеми горива. Красива и с по-малък въглероден отпечатък.

ИНТЕЛИГЕТНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА БАТЕРИЯТА

Клавишите с подсветка автоматично се настройват към околната среда и се изключват при необходимост – като резултатът е оптимална консумация на батерията. Нискоенергийният режим изключва подсветката, когато батерията е под 10%, за да можете да използвате клавиатурата по-дълго време.СЕРТИФИЦИРАНА КАТО ВЪГЛЕРОДНО НЕУТРАЛНА

Бъдете спокойни, че въглеродният отпечатък на

вашата MX Mechanical е сведен до нула. Успяхме да го постигнем, защото не само

проектираме за устойчивост, но и подкрепяме Залесяването, Възобновяемите енергийни източници и общностите, които са засегнати от климатичните промени.


КУПИ ОТ ПАРТНЬОР: