Нови предложения

Разгледай най-новите ни продукти

MX Keys S

MX Anywhere 3S

MX Master 3s

MX Master 3S & MX Keys S

MX Master 3S & MX Keys за Mac

MX Master 3s

Легендарната, най-усъвършенствана серия мишки Master с тактилност и контрол от следващо поколение – сега с 8К проследяване на всякаква повърхност и тихи кликове. Така усещате всеки момент от вашите работни процеси, но без да го чувате.

СКРОЛИРАНЕ С 1000 РЕДА В СЕКУНДА

Преоткрихме колелцето за скролиране. Електромагнитното скрол колелце MagSpeed™ e толкова прецизно, че може да спре върху пиксел, и толкова бързо, че превърта по 1000 реда в секунда. О, и е почти безшумно. 

8К DPI ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ВСЯКАКВА ПОВЪРХНОСТ

MX Master 3S е въоръжена с нашия най-точен сензор до момента, с прецизност и отзивчивост от ново поколение.  

MX MECHANICAL

Прецизност и контрол от следващо поколение с плавно механично писане. Усещате всеки момент от работния ви процес. Изберете между стандартния размер или спестяващата място, минималистична MX Mechanical Mini. 

ПЛАВНО МЕХАНИЧНО ПИСАНЕ

Механичните суичове предлагат ново ниво на усещане при писане. Ултра прецизните и стабилни суичове осигуряват дълбок и уверен ход на нископрофилните клавиши. Пръстите ви се плъзгат без усилие по матовата им повърхност. 

СЪВМЕСТИМА С РАЗЛИЧНИ УСТРОЙСТВА И ОС

Благодарение на Bluetooth® Low Energy или на включения в комплекта Logi Bolt USB приемник лесно свързвате клавиатурата си с до 3 устройства и превключвате между тях само с натискането на един бутон. И двете механични клавиатури имат двойна подредба на клавишите, оптимизирана както за Mac, така и за Windows потребителите. Освен това са съвместими с всички основни операционни системи – без да са нужни сложни настройки. 

MX KEYS S

Пишете с повече прецизност и скорост със сферично оформените клавиши, които съответстват на формата на върховете на пръстите ви, минимизирайки шансовете за грешка при писане. В същото време повишената стабилност на клавишите намалява шума. Заоблените контури на клавишите предоставят отчетлива обратна връзка – без значение къде натиснете клавиша.

ОЩЕ ПО-ИНТЕЛИГЕНТНА SMART ПОДСВЕТКА

За нощните птици, клавиатурата включва сензори за близост, които магически осветяват клавишите в момента, в който ръцете ви се приближат.

КОМФОРТ И ВЪРХОВА СТАБИЛНОСТ

Целият корпус на клавиатурата се държи от една единствена метална плоча, което прави конструкцията изключително здрава. Повишената стабилност на клавишите намалява шума и оптимизира реакцията.

MX KEYS MINI

Владейте работния процес с усъвършенстваната минималистична клавиатура MX Keys Mini. която поставя всеки клавиш, команда или пряк път под пръстите ви. Минималистичният размер спомага за подравняване на раменете ви и ви позволява да поставите мишката си по-близо до клавиатурата за по-малко пресягане – за по-добра стойка и подобрена ергономия.

УЛТРАПЛАВНО ПИСАНЕ

Всеки натиск върху клавишите на MX KEYS MINI е плавен, естествен и прецизен. Увеличената стабилност на клавишите премахва шума при писане и оптимизира отзивчивостта. 

ПЕРФЕКТНА ФОРМА НА КЛАВИШИТЕ ЗА ВАШИТЕ ПРЪСТИ

Перфектно натискане на клавишите всеки път: всеки натиск е плавен, естествен и прецизен. Сферичната форма пасва на върховете на пръстите ви, а заоблените ръбове осигуряват приятно усещане, независимо къде ще натиснете клавиша. 

MX Anywhere 3S

Насладете се на производителността и мултифункционалността на MX Anywhere 3S, емблематичната компактна мишка на Logitech, сега с тихи кликвания и 8K DPI оптичен сензор, който проследява върху почти всяка повърхност, включително стъкло*.

*4 мм минимална дебелина на стъклото.

ПРОСЛЕДЯВА ДВИЖЕНИЕТО НАВСЯКЪДЕ – ДОРИ ВЪРХУ СТЪКЛО

MX Anywhere 3S следи движението върху всякаква повърхност, включително стъкло. Така можете да работите безупречно на бюрото, в любимото си кафене или дори на дивана.

БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ ДОКАТО РАБОТИТЕ

MX Anywhere 3S издържа до 70 дни след пълно зареждане и може да осигури 3 часа работа само след 1 минута зареждане. Можете да зареждате с USB-C кабела от комплекта, докато работите.

MX Подложка за дланите

Работете удобно с MX подложката – подвижна опора за дланите и китките от плътна мемори пяна с неплъзгаща се материя от долната страна, за да стои винаги в желаната позиция. 

ЕРГОНОМИЧНА РАБОТА

Подложката за длани ви осигурява стабилна опора на китките и поддържа дланите ви в приятна, свободна позиция, за да пишете удобно в продължение на часове. 

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ

Меката и същевременно плътна мемори пяна е приятна на допир и има дълъг живот. Освен това е устойчива на замърсявания и се почиства лесно. 

MX Keys S Combo

Представяме ви Logitech MX Keys S Combo —

високопроизводителна клавиатура и емблематична безжична мишка, проектирани, за да постигнете състояние на поток в работата си – пълно потапяне в работния и творческия процес – и да останете там за часове комфортна продуктивност.

ЗАЕДНО ЗА ПОВЕЧЕ КОМФОРТ
И КОНЦЕНТРАЦИЯ

MX Keys S и MX Master 3S са създадени за часове продуктивна работа.

MX Keys S е изработена с нископрофилен дизайн и оптимален

ъгъл на клавиатурата, който насърчава по-добра позиция на китката и намалява напрежението върху ставите. MX Master 3S е проектирана с ъгъл на наклон, който ви позволява да държите ръцете си в по-естествена позиция, докато идеално разположените бутони позволяват бърза и интуитивна навигация.

Комплектът включва и подложка за намаляване на натиска върху

китките за целодневен комфорт.

ЗАЕДНО ЗА БЪРЗИНА
И ПРЕЦИЗНОСТ

Стигнете до върхова ефективност с MX Keys S и MX Master 3S. Изключителна комбинация от комфорт, стабилност и прецизност, която ви помага да се потопите напълно в работата си през целия ден. Изпитайте бързо, плавно и прецизно писане с нашата

нископрофилна, ергономична клавиатура и клавиши, оформени като върховете на пръстите ви. Скролирайте ултра-бързо и ултра-прецизно с MagSpeed скрол колелцето на нашата емблематична безшумна продуктивна мишка.