Нови предложения

Разгледай най-новите ни продукти

MX Mechanical

MX Anywhere 3

MX Master 3s

MX Master 3 & MX Keys

MX Master 3 & MX Keys за Mac

MX Master 3s

Легендарната, най-усъвършенствана серия мишки Master с тактилност и контрол от следващо поколение – сега с 8К проследяване на всякаква повърхност и тихи кликове. Така усещате всеки момент от вашите работни процеси, но без да го чувате.

СКРОЛИРАНЕ С 1000 РЕДА В СЕКУНДА

Преоткрихме колелцето за скролиране. Електромагнитното скрол колелце MagSpeed™ e толкова прецизно, че може да спре върху пиксел, и толкова бързо, че превърта по 1000 реда в секунда. О, и е почти безшумно. 

8К DPI ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ВСЯКАКВА ПОВЪРХНОСТ

MX Master 3S е въоръжена с нашия най-точен сензор до момента, с прецизност и отзивчивост от ново поколение.  

MX MECHANICAL

Прецизност и контрол от следващо поколение с плавно механично писане. Усещате всеки момент от работния ви процес. Изберете между стандартния размер или спестяващата място, минималистична MX Mechanical Mini. 

ПЛАВНО МЕХАНИЧНО ПИСАНЕ

Механичните суичове предлагат ново ниво на усещане при писане. Ултра прецизните и стабилни суичове осигуряват дълбок и уверен ход на нископрофилните клавиши. Пръстите ви се плъзгат без усилие по матовата им повърхност. 

СЪВМЕСТИМА С РАЗЛИЧНИ УСТРОЙСТВА И ОС

Благодарение на Bluetooth® Low Energy или на включения в комплекта Logi Bolt USB приемник лесно свързвате клавиатурата си с до 3 устройства и превключвате между тях само с натискането на един бутон. И двете механични клавиатури имат двойна подредба на клавишите, оптимизирана както за Mac, така и за Windows потребителите. Освен това са съвместими с всички основни операционни системи – без да са нужни сложни настройки. 

MX KEYS

Владейте до съвършенство всеки проект с MX Keys. Усъвършенстваната безжична клавиатура ви предлага клавиши със специална форма за перфектен натиск, интелигентна подсветка, която се настройва спрямо осветеността в помещението и изключителен дизайн. 

Интелигентна подсветка

Сензорите за приближение разпознават ръцете ви и активират подсветката на клавишите веднага щом доближите пръстите си. 

КОМФОРТ И ВЪРХОВА СТАБИЛНОСТ

Целият корпус на клавиатурата се държи от една единствена метална плоча, което прави конструкцията изключително здрава. Повишената стабилност на клавишите намалява шума и оптимизира реакцията.

MX KEYS MINI

Владейте работния процес с усъвършенстваната минималистична клавиатура MX Keys Mini. която поставя всеки клавиш, команда или пряк път под пръстите ви. Минималистичният размер спомага за подравняване на раменете ви и ви позволява да поставите мишката си по-близо до клавиатурата за по-малко пресягане – за по-добра стойка и подобрена ергономия.

УЛТРАПЛАВНО ПИСАНЕ

Всеки натиск върху клавишите на MX KEYS MINI е плавен, естествен и прецизен. Увеличената стабилност на клавишите премахва шума при писане и оптимизира отзивчивостта. 

ПЕРФЕКТНА ФОРМА НА КЛАВИШИТЕ ЗА ВАШИТЕ ПРЪСТИ

Перфектно натискане на клавишите всеки път: всеки натиск е плавен, естествен и прецизен. Сферичната форма пасва на върховете на пръстите ви, а заоблените ръбове осигуряват приятно усещане, независимо къде ще натиснете клавиша. 

MX Anywhere 3

MX Anywhere 3 означава върховна гъвкавост и забележително представяне. Компактната мишка е проектирана за мобилна работа – от домашния офис, до кафето или чакалнята на летището.

ПРОСЛЕДЯВА ДВИЖЕНИЕТО НАВСЯКЪДЕ – ДОРИ ВЪРХУ СТЪКЛО

MX Anywhere 3 следи движението върху всякаква повърхност, включително стъкло. Така можете да работите безупречно на бюрото, в любимото си кафене или дори на дивана.

БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ ДОКАТО РАБОТИТЕ

MX Anywhere 3 издържа до 70 дни след пълно зареждане и може да осигури 3 часа работа само след 1 минута зареждане. Можете да зареждате с USB-C кабела от комплекта, докато работите.

MX Подложка за дланите

Работете удобно с MX подложката – подвижна опора за дланите и китките от плътна мемори пяна с неплъзгаща се материя от долната страна, за да стои винаги в желаната позиция. 

ЕРГОНОМИЧНА РАБОТА

Подложката за длани ви осигурява стабилна опора на китките и поддържа дланите ви в приятна, свободна позиция, за да пишете удобно в продължение на часове. 

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ

Меката и същевременно плътна мемори пяна е приятна на допир и има дълъг живот. Освен това е устойчива на замърсявания и се почиства лесно.