PRO X ГЕЙМИНГ СЛУШАЛКИ

Първите Logitech G слушалки, носещи PRO в името, са проектирани в сътрудничество с най-добрите професионалисти в света. Изработени от най-висококачествените материали и с помощта на модерни технологии, за да осигурят неповторимо аудио представяне.

BLUE VO!CE технологията за микрофон ви дава възможност да използвате гласови филтри в реално време, за да намалите шума, да добавите компресия и да премахнете “съскането”, благодарение на което гласът ви ще звучи по-богато, по-чисто и по-професионално. 

Ще можете да общувате със съотборниците си със студийно качество, благодарние на BLUE VO!CE, чрез Logitech G HUB софтуера. *


*Допълнителните функции, като Blue VO!CE и DTS Headphone:X 2.0 съраунд звук, ще работят само на компютър, след инсталиране на Logitech G HUB софтуер.


BLUE VO!CE

ТЕХНОЛОГИЯ ЗА МИКРОФОНА


МЕМОРИ ПЯНА

УДОБНИ НАУШНИЦИ


НАСТРОЕНИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

EQ ПРОФИЛИ


PRO-G™ 50 MM

ПРЕЦИЗНИ ГОВОРИТЕЛИ


ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ

ПЪРВОКАЧЕСТВЕНА СТОМАНА, АЛУМИНИЙ


DTS HEADPHONE:X 2.0

СЪРАУНД ЗВУК

СЪРАУНД ЗВУК ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

DTS HEADPHONE: X 2.0 е най-новата версия на DTS. Версия 2.0 отвежда 7,1-каналния съраунд звук на по-високо ниво с подобрен бас и ясен звук. А най-важното е, че 7,1-каналният съраунд звук от ново поколение ви осигурява по-добра представа за позициониране и дистанция, за да знаете точно къде се намират противниците ви, още преди да са ви открили.


УДОБНА МЕМОРИ ПЯНА

Меката мемори пяна, обвита в премиум кожа или дишащ велур, ви дава комфорта, който сте чакали. За да можете да играете по-дълго и да се концентрирате върху победата.

ПРЕМИУМ ВЪНШНА

USB ЗВУКОВА КАРТА

Дигиталната обработка на

сигнала ви предоставя чисти, ясни звуци и гласове от играта. Получете същото аудио качество, с което сте свикнали да тренирате, на всеки турнир. 


ИЗДРЪЖЛИВА СТОМАНА И АЛУМИНИЙ

Със стабилна и лека рамка, изработена от стомана и алуминий, PRO X са създадени да бъдат издръжливи, удобни и ви дават усещането за премиум продукт.


PRO-G 50 ММ ГОВОРИТЕЛИ

PRO-G разполагат с уникална конструкция, за да ви предоставят изумително ясно и прецизно възпроизвеждане на звука. Чуйте стъпките и околните шумове със спираща дъха яснота, и вземете конкуретното предимство, което ще ви донесе победата. Вече с 50-милиметрови говорители, следващото поколение PRO-G постига още повече точност, в по-широк честотен диапазон, както и по-дълбок бас.

ПРОФЕСИОНАЛНО НАСТРОЕНИ ЕКВАЛАЙЗЕРИ

Аудио EQ профили – настроени от професионални играчи – са достъпни в LOGITECH G HUB софтуера. Използвайте предварително зададените профили или направете фини настройки според собствените си изисквания. Запазете ги на външната USB звукова карта и ги използвайте на компютрите, на които играете.

КУПИ ОТ ПАРТНЬОР: