НУЛЕВА ОПОЗИЦИЯ


PRO СЕРИЯТА ОТ LOGITECH G

Присъединете се към нас за вълнуващ задълбочен поглед към бъдещето на PRO серията. Научете за нашите нови продукти, създадени в сътрудничество с професионалистите в електронните спортове от цял свят: представяне на новата революционна мишка PRO X SUPERLIGHT 2 и клавиатура PRO X TKL LIGHTSPEED.

PRO X

SUPERLIGHT 2


Изборът на най-добрите esports атлети в света.

PRO X 2

LIGHTSPEED


Подобрено аудио и завладяващ звуков пейзаж на игрите – активирани от графенови драйвери.

PRO X

TKL KEYBOARD


Доказаният в турнирите PRO X дизайн — сега със сменяеми професионални GX суичове.

НУЛЕВО СЪМНЕНИЕ


PRO Серията е създадена да печели шампионати. На нея се доверяват най-добрите играчи в света за най-високи нива на конкуренция – давайки на професионалистите фокуса и прецизността, от които се нуждаят, за да доминират в играта си.

ZERO SHORTCUTS


Серията PRO е проектирана от и за професионалисти. Работим със стотици най-добри професионални играчи в света, за да разберем изискванията на непрекъснато развиващия се свят на електронните спортове. Нашият дизайн интегрира нуждите на спортистите, за да създаде оборудване за игри, което им дава възможност да играят и да печелят на най-високо ниво.

НУЛЕВ КОМПРОМИС


Невероятна скорост. Безумна прецизност. Дизайн, готов за турнири. От иновативни безжични решения до усъвършенствани механични превключватели, нашето оборудване за игри е проектирано за елитно професионално представяне.