PRO X WIRELESS

ГЕЙМИНГ СЛУШАЛКИ

Съчетайте професионалните комуникации и прецизното аудио със свободата и мобилността на безжичната LIGHTSPEED технология.


Всичко това в едни слушалки – LogitechPRO X Wireless

LIGHTSPEED БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЯ

LIGHTSPEED безжичната технология, която само Logitech G предлага, ви предоставя безжичен геймплей, 

безкомпромисен по отношение на каквото и да било забавяне, свързаността или живота на батерията. Насладете се на пълната свобода на безжичните слушалки, които ви предлагат 20+ часа непрекъсната игра и до 15 метра обхват, благодарение на 2.4 GHz връзка.*

*20 часа живот на батерията са измерени, когато силата на звука е до 50%.

BLUE VO!CE технологията за микрофон ви дава възможност да използвате гласови филтри в реално време, за да намалите шума, да добавите компресия и да премахнете “съскането” , благодарение на което гласът ви ще звучи по-богато, по-чисто и по-професионално. 

Ще можете да общувате със съотборниците си със студийно качество, благодарние на BLUE VO!CE, чрез Logitech G HUB софтуера. *


*Допълнителните функции, като Blue VO!CE и DTS Headphone:X 2.0 съраунд звук, ще работят само на компютър, след инсталиране на Logitech G HUB софтуер.


LIGHTSPEED

БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЯ


DTS HEADPHONE:X 2.0

СЪРАУНД ЗВУК


BLUE VO!CE

ТЕХНОЛОГИЯ ЗА МИКРОФОНА


МЕМОРИ ПЯНА

ПРЕЦИЗНИ ГОВОРИТЕЛИ


PRO-G™ 50 MM

ПРЕЦИЗНИ ГОВОРИТЕЛИ


ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ

ПЪРВОКАЧЕСТВЕНА СТОМАНА, АЛУМИНИЙ

СЪРАУНД ЗВУК ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

DTS HEADPHONE: X 2.0 е най-новата версия на DTS. Версия 2.0 отвежда 7.1-каналния съраунд звук на по-високо ниво с подобрен бас и ясен звук. А най-важното е, че 7.1-каналният съраунд звук от ново поколение ви осигурява по-добра представа за позициониране и дистанция, за да знаете точно къде се намират противниците ви, още преди да са ви открили.

PRO-G 50 ММ ГОВОРИТЕЛИ

PRO-G разполагат с уникална конструкция, за да ви предоставят изумително ясно и прецизно възпроизвеждане на звука. Чуйте стъпките и околните шумове със спираща дъха яснота, и вземете конкуретното предимство, което ще ви донесе победата. Вече с 50-милимитрови говорители, следващото поколение PRO-G постига още повече точност, в по-широк честотен диапазон, както и по-дълбок бас.


ПРЕВЪЗХОДЕН КОМФОРТ И СТАБИЛНОСТ

Професионален, елегантен и премиум дизайн, с вградена стоманена лента и премиум алуминий. Ултра удобните наушници от мемори пяна и лентата за глава са обвити в мека

кожа и осигуряват пасивна шумоизолация. Включени са и допълнителни велурени наушници за по-меко усещане.