Z407 

ДОКОСНЕТЕ СЕ ДО ПРЕКРАСНИЯ ЗВУК…

ДОКОСНЕТЕ СЕ ДО ПРЕКРАСНИЯ ЗВУК… БЕЗЖИЧНО

80W мощност в комбинация с прецизната цифрова обработка на сигнала (DSP) ви предлагат потапящ, реалистичен звук. Чуйте отчетливите високи ноти, завладяващите тонове в среден и нисък диапазон и целия бас, който можете да си представите. Безжичното дистанционно управление и двупозиционните високоговорители ви позволяват да контролирате звука и стила си. Настройвайте баса и силата на звука независимо къде се намирате в стаята. Поставете колонките хоризонтално или вертикално. Свързвайте се чрез Bluetooth, micro USB и 3,5 мм жак, или и чрез трите, и превключвайте между тях. Дори от другия край на помещението.


КОМБИНАЦИЯ ОТ БАС И ЧИСТОТА НА ЗВУКА

20W бас и DSP в допълнение ти подаряват сладкия баланс между дълбочина и чистота на звука.

Събуферът с долно насочване добавя дълбочина на баса към вашата музика, филми и игри,

докато същевременно ви осигурява отчетлив, богат звук.

ПОТАПЯЩ И КРИСТАЛЕН ЗВУК

Насладете се на потапящия, реалистичен 80-ватов звук – от ясни високи тонове до мощен среден и нисък диапазон и безкомпромисен бас. DSP в комбинация с необуздана мощност ви дава балансиран звуков профил и подобрени баси, за да чувате всичко в целия звуков спектър.


ГРАБНЕТЕ ДИСТАНЦИОННОТО И ПОКОРЕТЕ ЗВУКА

Какво могат да направят 20 м за вас? Безжичният обхват от 20 метра ви позволява да настройвате звука, независимо къде се намирате в помещението, с помощта на безжичното дистанционно управление. Натиснете го и завъртете, за да пуснете, поставите на пауза или заглушите(1), да настроите силата на звука и баса. Направете всичко с помощта на дистанционното. Лесно е и дори не ви се налага да ставате от дивана.ТОЗИ НАЧИН. ОНЗИ НАЧИН. ТВОЯТ НАЧИН.

Сбогувайте се с острите геометрични форми. Тези овални високоговорители ще ви зашеметят с елегантното графитено сиво, което се слива с работното ви място, без да се пречка. Поставете ги вертикално или хоризонтално, за да подхождат на вкуса ви. Толкова са компактни, че можете да ги пъхнете под монитора, за да спестите място. Използвайте ги като декорация в любимото си пространство.3 НАЧИНА НА СВЪРЗВАНЕ

Имате опции. Свържете до 3 устройства чрез Bluetooth, micro USB

и 3,5 мм вход. Жичният бутон за вход на дистанционното превключва

между жичните (3,5 мм и micro USB) връзки. Превключвайте бързо

към Bluetooth, като натиснете Bluetooth бутона.