ZONE VIBE 100

Работете. Играйте. Потопете се в атмосферата. 

Открийте своя път

Защо да се примирявате със скуката? Изразете уникалното си чувство за стилс безжичните слушалки Zone Vibe 100. Съвместими с платформата за видео срещи, която използвате всеки ден. Изключително аудио качество и за работа, и за игра. Изработени от пост-потребителска рециклирана пластмаса за по-устойчиво бъдеще. Бъдете верни на себе си със

Zone Vibe 100.

Създадени за работа и игра

Вие сте личности – ярки и многостранни – а не едноизмерни същества. Zone Vibe ви позволява да бъдете себе си и на работа, и у дома. Разчупете стереотипите с модерния, стилен дизайн на Zone Vibe. Свалете рамото на бум микрофона по време на работа или го приберете, докато гледате филми или слушате музика.


Лесни видеоконферентни разговори от вкъщи

Работете от вкъщи без никакви усложнения. Съвместими с популярни видео платформи като Zoom, Google Meet и Microsoft Teams, Zone Vibe 100 улесняват участието във всяка среща. Възползвайте се напълно от функциите, предназначени за видеоконференции, като, например, завъртане на рамото за заглушаване и шумопотискащ микрофон с beamforming технология, която намалява фоновите шумове за другите участници в срещата.


Насладете се на завладяващ звук

Потопете се в звуковото удоволствие благодарение на 40-милиметрови високоговорители, осигуряващи богат, покоряващ звук. Високото качество на звука вдъхва живот както на музиката, която обичате, така и на работните срещи с плътни баси, кристални високи тонове и минимално изкривяване на звука. Чуйте всяка дума и всяка нота с висококачественото аудио!

Пълна безжична свобода

Свободата ви очаква със Zone Vibe 100. Насладете се на свободното движение

и поддържайте връзка с многоточков Bluetooth®.

Разполагате с до 20 часа време за слушане и 18 часа време за разговори при пълно зареждане1 . Изтощена батерия? Включете за 5 минути, за да получите до един час време за слушане.

1 Животът на батерията може да варира в зависимост от условията на ползване.

Лекота и комфорт

По-леки от повечето слушалки, Zone Vibe ви предлагат страхотна производителност в един хедсет, който можете да носите в продължение на часове. Мемори пяната и меката плетена материя осигуряват блаженство и комфорт. 


Удобни, лесни контроли

Контролите са удобно разположени от двете страни на слушалките за пускане и пауза на музиката, започване и прекратяване на разговори, регулиране на силата на звука и Bluetooth сдвояване.

Персонализирайте изживяването

Поемете контрола върху вашата музика и видео срещи с Logi Tune2. Регулирайте страничния тон, нивото на микрофона и EQ.

Присъединете се към срещи само с едно щракване.

2Приложението Logi Tune в момента поддържа гласови указания за слушалки на следните езици: английски, френски, немски, италиански, испански и португалски.

УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ В LOGITECH

Logitech се посвещава на идеята да създаде по-устойчив свят.

Работим активно, за да намалим отпечатъка си върху околната среда и да ускорим

хода на социалната промяна.

Направени с рециклирана пластмаса

Пластмасовите части в Zone Vibe 100 включват сертифицирана пост-потребителска рециклирана пластмаса – 25% – за да дадем втори живот на пластмасата от остарялата потребителска електроника и да помогнем за намаляването на нашия въглероден отпечатък.


Отговорно опаковане

Хартиените опаковки на Zone Vibe 100 са от fsc™ – сертифицирани гори и други контролирани източници. Като избирате този продукт, вие подкрепяте отговорното управление на световния горски фонд.

Въглеродно неутрални

Zone Vibe 100 е сертифициран въглеродно неутрален продукт. Това означава, че въглеродният отпечатък на продукта и неговата опаковка е сведен до нула, заради инвестицията на Logitech в проекти за компенсиране и отстраняване на въглеродa.

Потопете се в емоцията

Изберете между три съвременни цвята –

graphite, off-white и rose –

за да пасне на вашия стил.