Logitech МК295

SILENT WIRELESS COMBO


ПО-МАЛКО ШУМ, ПОВЕЧЕ ФОКУС


Останете фокусирани върху работата и елиминирайте разсейването. Запознайте се с Logitech MK295 Silent Wireless Combo, включващо SilentTouch – ексклузивна технология на Logitech, която елиминира над 90% от шума на клавиатурата и мишката. Комплектът предлага същото усещане при кликане и писане на най-добре продаващото се комбо в света, но без натрапчивото кликане и шум при писане.

РАБОТЕТЕ С ПО-МАЛКО РАЗСЕЙВАНЕ

Нашата иновативна SilentTouch технология премахва над 90% от шума при кликане и писане в сравнение с Logitech MK270. Премахнете дразнещите шумове и осигурете спокойствие на вас и заобикалящите ви хора, като запазите познатото усещане при кликане и писане.

ПЪЛНОРАЗМЕРЕН КОМФОРТ

Пълноразмерната клавиатура дава всичко необходимо под формата на елегантен и ефективен дизайн. 8 удобни бързи клавиша и пълен цифров блок опростяват навигацията и въвеждането на данни.

УДОБНА И КОМПАКТНА МИШКА

Контурна и портативна форма. Гладко, прецизно кликване и насочване върху повечето повърхности. Впечатляваща тишина при работа, благодарение на SilentTouch.

БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА БЕЗ ЗАКЪСНЕНИЕ

Забравете за прекъсвания и закъснение благодарение на силна и надеждна 2,4 GHz безжична връзка с обхват от 10 метра. Освободете бюрото с USB приемника—толкова малък, че може да стои включен в компютъра.

ИЗДРЪЖЛИВА БАТЕРИЯ

До 36 месеца живот на батерията на клавиатурата и до 18 на мишката — заедно с превключватели за включване/изключване — означава, че можете да работите с месеци, без да ви се налага да се занимавате със смяна на батерии.

ИЗДРЪЖЛИВА И НАДЕЖДНА

Дизайн, устойчив на разливане*, издръжливи клавиши и стабилни крачета с настройваща се височина добавят допълнително удобство и комфорт.

*Не потапяйте в течност.